Ti milyennek gondoljátok az élet utáni életet, hisztek-e benne?
Tudom sokan nem hisznek benne, sokan hülyeségnek tartják, mert nem olvastak róla , nem ismerik, nem is hallottak róla. De én nagyon is hiszek benne :) ;)
Am rengeteg olyan embert ismerek, aki hisz benne úgyhogy nem szégyen, sőt egy tök jó dolog. :)
Ti mit gondoltok? :)
Esetleg ki olvasta ezt a könyvet?
R. A. Moody
A fényen túl
akár tetszik, akár nem, meghalsz és vége. nem vagy utánna és nem is leszel. ez nem irodalmi kérdés.
ezeket a halál utáni dolgokat az emberek találták ki az elmúlástól való félelem hatására, az egyházak meg tökéletesen embertelenül kihasználták a hatalmuk megszerzésére és megtartására.
Ha halál után még van élet, akkor mi értelme meghalni? Szükségtelen macera.
A természetben nem jönnek létre ilyen felesleges folyamatok maguktól. Ha pedig valaki létre is hozta volna, mi érdeke van ebben a színjátékban (halál előtti élet)? Utána miért érdeke több száz milliárd embert az örökké valóságig éltetni, jutalmazni, büntetni? Teljes idő- és energiapocsékolás az élet fenntartása ilyen módon.
Az is érdekes, hogy honnan tud mindenki ilyen sokat arról, hogy mi van a halál után, mivel eddig még senki sem tért vissza a biológiai halál állapotából.
Szervusz
Én is egyetértek az előttem válaszólókkal:-)
Lehet, hogy csiklandozza(sőt biztos) az emberek fantáziáját a halál utáni állatot, de az is caak azt bizonyítja, hogy senki nem akar meghalni. Ez természetes, hiszen nem a "halálnak" lettünk teremtve. A halál nem természetes velejárója az életnek, csak a bűn hozadéka, amit a te látásmódod is igazol. Talán azért "tök jó dolog" hinni minden féle mendemondában, mert ezzel is el lehet terelni a figyelmet a szomorú valóságról. Ezt, igazán akkor érzi át az ember, amikor egy közeli hozzátartozónk temetésén állunk.
Itt megtudhatod mi történik a halál alkalmával, és után:
Ha elolvastátok volna a könyvet értenétek. Nem tudtok meggyőzni, mert nem kérdés volt. :P :)
:D XD
Ezt nem hiszem el?!??? :D Itt senki nem olyan művelt, hogy hallott volna esetleg a menyországról vagy a pokolról?
A többit már en is kérdezzem?
Egyáltalán felfogtátok a kérdést? :)
"Nem tudtok meggyőzni, mert nem kérdés volt. :P :)
:D XD"
ehhez mit lehet hozzátenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!