Ti hogy/milyennek képzelitek el a mennyet?
Szia!
A képzelet (gondolati forma) kilépés a Mennyországból. A tiszta, rezdületlen tudat, maga a béke. A békéért, boldogságért, harmóniáért semmit nem kell tenned.
"Az Isten országa bennetek van."
Rohadtul unalmasnak!
Főleg, hogy egyetlen ismerősöm sincs odafenn, az összes jó haver a pokolban adott találkozót!
Isten lakhelye természeténél fogva más mint a Fizikai emberek életkörülménye
Ők nem élnek oxigénnel és nics vizkörforgásra sem szükség stb
Ennél fogva még is harmoniában élnek Isten vezetése alatt azok akik szellemi élettel rendelkeznek, és igy szolgálnak, élnek Istennek.
Úgy látom te inkább arra vagy kíváncsi, hogyan fog kinézni a menny, pedig szerintem van ennél fontosabb amit a mennyországról tudunk. Biztos nagyon szép lesz ott, ha Isten ilyen szépnek teremtette meg a Földet, biztos a Mennybe még szebb lesz, és szerintem Isten azért nem is árulta el teljesen, hogy is fog kinézni, mert meglepetést akar szerezni azoknak akik oda tartanak. De tudod mi tetszik nekem leginkább a mennyben az , hogy ott nem lesz harag, neheztelés, gyűlölet, irigység, önzőség... a Szívünkben, nem lesz gyilkosság, halál, fájdalom, fáradság, fájdalom, abortusz, depresszió, rák, természeti katasztrófák...
hanem lesz szeretet, elfogadás, megértés, öröm, béke, szabadság, egészség...végtelen nagy mennyiségben. Itt a Földön bármennyire is szeretem és törekszem a jóra, megtörténik, hogy megbántok másokat, átgázolok másokon, ítélkezek mások felett...és aztán jön a lelkiismeret furdalás, bocsánat kérés, helyreállás. Ez így lesz míg itt a Földön élünk, törekszünk a jóra (így fejlődünk) de tökéletesen jók itt sosem leszünk. A TELJESSÉG a mennyben vár ránk ahol nem lesz bűn, még bennünk sem. Nekem ez a második ami leginkább tetszik a mennyben. Az első az, amikor meglátom AZT aki megszerezte a jegyet nekem erre a helyre, Jézust, és megköszönhetem Neki amit értem tett és, hogy itt a Földön is végigkísért.
(az előttem szólóhoz csak annyit, a 144000 egy szimbolikus szám, a jelenések könyve nagyon sok szimbolumot használ, amiket nagyon sok esetben nem értünk, de Isten erre csak annyit mond, hogy el kell jöjjenek azok a napok és történések amikor minden okoskodás és erőlködés nélkül ezeket meg fogjuk érteni)
A mennyben mindenki ott lesz aki hitt Jézusban és Vele élte az életét. Ezt Ő mondta, és Ő sohasem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!