Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova Tanúja vagyok, a...

Jehova Tanúja vagyok, a családom is. Szeretnék továbbtanulni egyetemen, de a családom ellenzi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Jó tanuló vagyok, mindig szerettem tanulni és bővíteni az ismereteimet. Most először viszont azt érzem, hogy a családommal nem értek egyet és nem támogatnak.

2015. máj. 19. 00:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

# 20

Ez az oldal arra van hogy kérdéseket tegyen fel az ember bármilyen témában. Kinek képzeled magad hogy ilyen otromba stílusban válaszolsz? A kiabálásról nem is beszélve! Nem itt a helye? Talán van valami elkendőzni való sötét titok?

2015. máj. 19. 16:03
 22/35 anonim ***** válasza:
91%
szerintem inkább ez a komment volt szégyenletes, inkább ez hoz szégyent a tanúkra. miért kellene szégyelnie magát? ez talán hitehagyott oldalnak számít? biztos nem meri megkérdezni máshol, vagy: nem kapott rá választ.
2015. máj. 19. 16:05
 23/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és a privát üzenetet is. Utóbbi igazán jól esett.

A családomról nem szeretnék többet mondani, mert bármennyire is anonim az oldal, attól tartok, hogy kiderül. De tényleg köszönök minden választ, minden lehetőséget át fogok gondolni.

Arra a kérdésre azért szeretnék válaszolni, hogy

1. miért írtam ide: azért mert szükségem volt tanácsra. Tudtam, hogy járnak ide Tanúk is, és névtelenül, arc nélkül, könnyebb kérdezni. Ez van.

2. miért akarok tanulni: szeretnék művelt lenni. Ez lehet csak olaj lesz a tűzre, de úgy gondolom, hogy ha mi nyitottabban közelednénk, akkor felénk is nyitottabban közelednének.

Még egyszer köszönöm a válaszokat, a levelet nem.

2015. máj. 19. 17:00
 24/35 A kérdező kommentje:
*itt nem biztos, hogy "áthallatszik", a levéllel kapcsolatban ironizáltam.
2015. máj. 19. 17:00
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
már megbocsáss, a műveltséghez semmilyen iskolát nem kell elvégezni.
2015. máj. 19. 17:58
 26/35 anonim ***** válasza:
23%
2015. máj. 19. 18:37
 27/35 anonim ***** válasza:
39%
"célul tüzném ki,hogy bejussak a bételbe".Ha JT vagy akkor tudhatnád,hogy oda se juthat be bárki és elég hosszu az oda vezető ut.Kedves kérdező,én csak azt mondhatom,tanuljál tovább.Igazuk van akik azt irták,hogy ha valamit nem akarsz megtenni azt nem is teszed meg.Nem kell ahoz kollégiumba lakni,hogy valaki rossz utra térjen
2015. máj. 19. 20:07
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
mai cikk az indexen: nem éri meg diplomát szerezni. elég aktuális ide, nézze meg, aki akarja.
2015. máj. 19. 21:17
 29/35 anonim ***** válasza:
0%
20:07 épp ezért írtam, hogy a bételben felmerülő hiányszakmák közül válogasson,pl hegesztőként, kamionsoförként, klímaszerelőként, villanyszerelőként be tud jutni a bételbe, de a világban is meg tud ezekből élni.
2015. máj. 20. 07:45
 30/35 anonim ***** válasza:
0%
mai origó cikk: cukrászok, hegesztők, kamionsofőrök kellenének. melyikhez kell felsőoktatási intézmény? ezek okj-s képzések, és többet keresel, mint egy tanár, vagy ápoló. ez csak a mai aktualitás miatt írom, nem vagyok oktatásellenes.
2015. máj. 20. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!