Jehova Tanúja vagyok, a családom is. Szeretnék továbbtanulni egyetemen, de a családom ellenzi. Mit tegyek?
# 20
Ez az oldal arra van hogy kérdéseket tegyen fel az ember bármilyen témában. Kinek képzeled magad hogy ilyen otromba stílusban válaszolsz? A kiabálásról nem is beszélve! Nem itt a helye? Talán van valami elkendőzni való sötét titok?
Köszönöm a válaszokat, és a privát üzenetet is. Utóbbi igazán jól esett.
A családomról nem szeretnék többet mondani, mert bármennyire is anonim az oldal, attól tartok, hogy kiderül. De tényleg köszönök minden választ, minden lehetőséget át fogok gondolni.
Arra a kérdésre azért szeretnék válaszolni, hogy
1. miért írtam ide: azért mert szükségem volt tanácsra. Tudtam, hogy járnak ide Tanúk is, és névtelenül, arc nélkül, könnyebb kérdezni. Ez van.
2. miért akarok tanulni: szeretnék művelt lenni. Ez lehet csak olaj lesz a tűzre, de úgy gondolom, hogy ha mi nyitottabban közelednénk, akkor felénk is nyitottabban közelednének.
Még egyszer köszönöm a válaszokat, a levelet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!