Hogyan teremtette Isten az embereket?
Hogyan történt, és miből teremtette. Milyen anyagból, vagy csak úgy a semmiből... vagy mint egy bűvész, aki előveszi a nyulat a kalapból?
Hogy döntötte el, hogy milyen formája, alakja legyen az embernek? Miért teremtett kezdetleges embereket, akiket ősembereknek nevezünk, miért nem egyből a mai verziót?
70-es, a mi kutyusunk meg úszni tanul, úgy látszik hal lesz belöle... feltéve hogy néhány millió évig életben marad :D
Ö a visszafelé történö láncszem a kutya és a hal között
Bocs kérdezö, újra nem bírtam a kezemen ülni. :D
De hogy komolyat is írjak....
A Biblia az ember teremtését úgy írja le, hogy a Föld porából alkotta meg az embert, majd lehelt az orrába életnek leheletét, és így lett az ember élö lélekké.
1.Mózes 2:7
Nos mit is írjak neked hozzá. Megfigyelted már mennyi kémiai elemet tartalmaz az ember teste? ...és megfigyelted, hogy az MIND megtalálható a Földnek "porában"?
no jó, a másik válaszom komoly volt. :)
Ha elolvastad, leírtam, söt kiírtam a Bibliai forrást, tehát lekontrolálhatod.
A másik fele szintén komolynak készült, gondoltam már hallottál vagy olvastál róla, esetleg nem felejtetted el amit iskolában tanultunk az emberi teströl.
Tényleg tudod hogy milyen kémiai anyagokat tartalmaz? ...és azt is tudod, hogy ezek az anyagok mind elö fordulnak a Föld porában? Vagy ha akarod a sárban, mindegy hogy írom ki, a lényeg ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!