Imádkozhatok azért, hogy egy ismerősöm ki tudja adni a lakását, hogy így biztosítsa a megélhetését?
Figyelt kérdés
A Tízparancsolat azt mondja, 6 napon át munkálkodj, ezért aki lakbért szed, és abból él, úgy tűnik, megszegi a Tízparancsolatot.2010. febr. 24. 10:13
11/16 anonim válasza:
megkérdezhetem, milyen vallású vagy?
12/16 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor csak annyit kérj Istentől, hogy gondoskodjon az ismerősöd megélhetéséről. Aztán majd Isten eldönti, hogyan segítsen.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
13/16 anonim válasza:
ugyanakkor a hit halott cselekedetek nélkűl.
14/16 anonim válasza:
Miért ha kiadja azt a lakást, annak olyan magas a bérleti díja, hogy eztán már egy kanapén fog dögleni a Mónika showt bámulva élete végéig? Akkor imádkozz, hadd legyen jó dolga. És imádkozz, hogy olyan bérlői akadjanak, akik ki is tudják fizetni azt a hatalmas összeget és vigyázzanak a lakás épségére, hogy aztán jöhessenek az újabb és újabb bérlők az ő és még az unokái életébe is. Mert akkor gondolom, majd az unokáknak sem kell dolgozniuk, mert a lakáskiadásból jól elélnek.
15/16 anonim válasza:
ezzel semmi gond nem lenne, ha az idejét Isten szolgálatára fordítaná. ha nem ezt teszi, pont róla szól a lukács 12:15-21-ig.
16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek. én különben ref. (f, 31)vagyok. azt hiszem, hogy nem lehet a tuti biztos választ megadni ilyen kérdésekben. Kinek-kinek a Szentlélek kell megmutassa, hogy mi a helyes döntés. Pl. a tétlenség lehet bűn is, de ha képzi magát, lehet, h. Istennek munkálkodik.
2010. febr. 25. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!