Imádkozhatok azért, hogy Isten visszaadja Kurt Cobaint a földnek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 16:05
1/9 anonim válasza:
Már visszaadta, hiszen eltemették kb 20 éve
2/9 anonim válasza:
De vegye vissza Justin Biebert!!!! xD
3/9 kzs válasza:
Nem.
Figyelj ide: a gazdag ember és Lázár példázatából világosan kitűnik, hogy egyetlen teremtett lény sem változtathatja meg a helyét - a földről való elköltözése során. Beleértve Kurt Cobaint is.
4/9 anonim válasza:
Akkor már inkább kalkuttai Teréz anyát, rá nagyobb szükség lenne ebben az elkeserítő világban.
5/9 anonim válasza:
válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:02
Szerintem hagyjuk Terez anyat!
Nagyobb szukseg van Jim Morrisonra, Jimi Hendrixre, Kurt Cobbainre, es egy Guns N' Roses renuionra!
Szerintem az uccso lesz a legnehezebb!
6/9 anonim válasza:
Isten nincs, nem ad vissza senkit, és semmit! De a kultusz, az eszme, és a zene itt maradt nekünk, és ezt kell tovább adni! :D
7/9 vaszily katalin válasza:
na én meg aban reménykedek hogy egyszer ujra öszehoz az elsö szerelmemel az élet .mert ha az elsö gyermeket nem tudtam neki adni .legaláb a harmadikat neki tartogatom.a remény utoljára hal meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!