Csak az Isten teremtett élőlényeket, vagy az ördög is?
Pl: Hiéna. Amint megszületik, s utána megérkezik a testvére, egyből nekiesik, és nem hagyja abba, amíg meg nem öli. Vagy a Cápa. Tegnap láttam a Tv-ben, hogy az első, legfejlettebb magzat, még az anyja hasában megeszi a többit. Vagy amelyik megeszi saját kölykeit.
Ezek nem valami szeretetközvetítő egyedek. S ha Istentől valóak, akkor miért kellenek ezek neki, mi célja van velük? Programozott gyilkológépek a szeretet követétől?
Nem vágom.
Szerinted akkor milyen élőlények a szeretetközvetítők?
Se a hiéna, se a cápa nem gonosz, sátáni lény:D Ragadozók ennyi.
14:36 Pl. a Delfinek, Őz.
Értem, hogy ragadozók, de mi a fenének kellettek, minek lett ilyen a tápláléklánc? Miért nem olyan az élőlények egyensúlya, hogy vérengzések nélkül is működjön?
Figyelj, általánosban a biológiakönyvünkben volt egy ilyen kép (nem emlékszem már a két állatra, nevezzük őket csak x-nek és y-nak). X tápláléka y.
Ha sok x van, azok sok y-t esznek.
Ilyenkor az y-ok fogyóba kerülnek.
Az x-eknek nincs mit enniük, kipusztul a nagyjuk.
Ez szabad teret ad az y-oknak a szaporodásra.
Újra egyre több x lesz, amelyek megint csak sok y-t esznek - és ez egy végtelen körforgás.
Ha ez a körforgás nem volna, mérhetetlenül elszaporodna minden állatfaj. Ez "ki van találva", a természetben mindennek oka van.
"Értem, hogy ragadozók, de mi a fenének kellettek, minek lett ilyen a tápláléklánc"
Pedig nagyon egyszerű. Az evolúció bölcsebb mint az emberek többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!