Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek Istennek milyen...

Szerintetek Istennek milyen terve volt a homoszexuálisokkal, mikor megteremtette őket?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 19. 21:50
1 2 3
 11/27 KZitus ***** válasza:
0%

"Isten mindent az ő dicsőségére teremtett." - ez így van, és ebben nem voltak benne a homoszexuálisok, mivel ha ez szóba kerül a Bibliában, az mindig negatív.

Senki nem születik így, csak azzá válik, talán már gyermekkorában, csak arról nem szoktak beszélni, hogyan, és milyen dolgok hatására.

Miért teremtett volna Isten homoszexuálisokat? Mi lett volna a célja vele? Nekem semmi prroblémám velük, mert minden egyén a saját döntése alaapján éli az életét. Tegyen, ahogyan jónak látja. Nincsen előítélet bennem irántuk. De azt látom, rengeteg problémát okoznak a társadalomnak(amely nem tudja sem elfogadni, sem tolerálni!)

Te el tudod képzelni, hogy Isten azért teremt, vagy hoz létre valamit, valakit(kiket), hogy problémát okozzon vele a másik teremtményének? Ha ez így lenne, akkor nem nevezhetnénk Istennek. Probléma Alkotó lenne:-), például:-)

De Isten nem ilyen. Azt szeretné, ha MINDEN ember boldog, elégedett és békés életet éljen. Hidd el, ezt meg fogja tenni! Ez biztosabb, mint az, hogy most olvasod ezeket a szavakat:-)

2015. ápr. 20. 09:25
 12/27 KZitus ***** válasza:
48%

8-as:

"...Istennek ezekhez nincs köze !" - ezt miért gondodolod így, mire alapozod a megállapításodat?

2015. ápr. 20. 09:27
 13/27 anonim ***** válasza:
45%
Mert Istent nem termet bu zikat se nem pedofilokat. Tudhatnád ha azt állítod magadról,hogy az "igazságot hirdeted"
2015. ápr. 20. 13:46
 14/27 anonim ***** válasza:
25%

"De azt látom, rengeteg problémát okoznak a társadalomnak(amely nem tudja sem elfogadni, sem tolerálni!)

Te el tudod képzelni, hogy Isten azért teremt, vagy hoz létre valamit, valakit(kiket), hogy problémát okozzon vele a másik teremtményének?"

Igen,máskülönben,hogyan lehetne gyakorolni a szeretetet,és az elfogadást?:)

De egyébként túlzol Zitus,mert Isten senkitől sem kérte,hogy ítélje el a homoszexuálisokat.Ez nagyrészt egyéni döntés kérdése.És ha őszintén belegondolsz,kinek okoznak rengeteg problémát? A kiegyensúlyozott heteroknak? De hát nekik pont semmi félni valójuk nincs tőlük.Szóval ez azért fura,nem? Ez a "rengeteg problémát okoznak" valójában arról szól,hogy a társadalom egyes csoportjai kapnak az alkalmon,és kinevezik őket bűnbaknak,hogy legyen kin levezetni a feszültséget.

Ha ez így lenne, akkor nem nevezhetnénk Istennek. Probléma Alkotó lenne:-), például:-)

2015. ápr. 20. 17:38
 15/27 anonim ***** válasza:
*az utolsó mondat leszakadt...
2015. ápr. 20. 21:02
 16/27 anonim ***** válasza:

A saját népének próbájára szolgálnak ők, hogy hogyan bánnak velük.

Egyébként erre a kérdésre kitérő választ adott már nem is egyszer: Ti mindannyian bűnösök vagytok. Lehet, hogy attól fél, hogy lelepleződik, mint aki kárhozatra teremt embereket, ami népszerűségét nagy mértékben csökkentené, mert ki imádna ilyen szörnyeteget?

2015. ápr. 21. 23:15
 17/27 Mulder614 ***** válasza:

minek feltenni egy ilyen kérdést ha utána egy választ sem cáfol vagy erősít meg a kérdező....?

mivel Isten férfinak és nőnek teremtette az embert és nem homoszexuálisnak ezért semmilyen célja nem volt vele.

2015. ápr. 28. 12:50
 18/27 anonim ***** válasza:

"mivel Isten férfinak és nőnek teremtette az embert és nem homoszexuálisnak ezért semmilyen célja nem volt vele."

Na jó, de akkor meg magától adódik a kérdés: miért teremtette meg a homoszexualitást?

2015. ápr. 28. 23:40
 19/27 KZitus ***** válasza:

Kedves 14-es

"Igen,máskülönben,hogyan lehetne gyakorolni a szeretetet,és az elfogadást?:) " - a szeretetet minden ember iránt ki kell mutatnunk, és bár elfogadni nem tudok Isten által helytelenített dolgokat, de tiszteletben tartani a döntését - igen.

"De egyébként túlzol Zitus,mert Isten senkitől sem kérte,hogy ítélje el a homoszexuálisokat." - soha nem írtam, és nem gondoltam, hogy Isten bárkitől is azt várná, hogy elítélje a homoszexuálisokat. Akkor én miért tenném? Mert Istennek ez a nézete: "„Ne ítéljetek többé, hogy ne ítéltessetek; mert amilyen ítélettel ítéltek, olyannal fognak ítélni titeket; és amilyen mértékkel mértek, olyannal fognak mérni nektek." Máté 7:1,2

Nem kaptunk mi emberek felhatlmazást Istentől, hogy bárkit, bármiért elítéljünk(ne gondolj most kérlek a bírósági ítéletre)

"És ha őszintén belegondolsz,kinek okoznak rengeteg problémát? " - hát ez ahány ember, annyi féle vélemény lehet.

Köszönöm, hogy a tiedet leírtad:-)

2015. ápr. 29. 13:06
 20/27 anonim ***** válasza:

Zitus:

"soha nem írtam, és nem gondoltam, hogy Isten bárkitől is azt várná, hogy elítélje a homoszexuálisokat. Akkor én miért tenném?"

Értelek.Arra értettem amit írtam,hogy a társadalom ne hivatkozzon a rengeteg problémára,mert a legtöbben csak felfújják az ügyet,hogy a homokosok mennyi bajt okoznak.Ez olyan álszent erkölcscsősz felfogásnak tűnik nekem "mi vagyunk az erkölcsösek,akik megvetéssel,gyűlölettel,erőszakkal kezeljük ezt a kérdést(mert ugye a legnagyobb probléma ezen a bolygón a homoszexualitás,nem pedig az erőszak,és a gyűlölet...)" Ez nem erkölcs,hanem sunyi indok a bűnbak keresésre.

2015. ápr. 29. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!