Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szerepelnek ezek az...

Miért szerepelnek ezek az adatok a tanúk kiadványaiban?

Figyelt kérdés
ha nem különböztetik meg óraszám alapján a tagokat? adott ország lakóinak a száma, alatta: hírnökök száma, alatta úttörők száma, alatta különleges úttörök száma, ÉS EZ MINDEN ORSZÁGNÁL ÍGY VAN.
2015. ápr. 19. 16:19
 1/7 tamasmester ***** válasza:
0%
No Én már magát a kérdést sem tudom értelmezni. Miféle taúkról van szó? Remélem nem a Jehovistákról, mert Ők nem tanúk! Tanú csak az lehet, aki jelen volt!!!
2015. ápr. 19. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értem. Milyen úttörő? Suliban voltam úttörő. A tanú meg a Kállai Ferenc volt, a Bacsó Péter filmjében.
2015. ápr. 19. 19:38
 3/7 anonim ***** válasza:

szia

azért hogy lássák a testvérek, hogy milyen jól halad a munka szerte a Földön, s ha kell hova kell menni segiteni a prédikáló szolgálatban

Erre képzik ki a misszionárius testvéreket, akik nyelveket tanulnak

ez nem a megkülönböztetést hanem a Testvérek buzditását szolgálja,

amiről Te beszélsz vagy ahogy Te értelmezed negativ megnyilvánulás és azt hiszed, hogy megkülönböztetésre való.

Mi Tanúk pedig pontosan ebből meritünk erőt, ezek a beszámolókból látjuk, hogy Jézus mennyire támogatja világ szerte azt a munkát amit elinditott, és igéretet tett, hogy a befejezésig azokkal van akik végzik ezt a feladatot.

2015. ápr. 19. 19:59
 4/7 KZitus ***** válasza:

Szervusz

Azzért nem érted azokat az adatokat, mert nem vagy tanú:-)

Amiben olvastad, az valószínűleg Évkönyv lehetett, amit a tanúk részére készítenek, ők MINDANNYIAN tudják, hogy az ott feltüntetett adatok mit jelentenek:-)

Hasonlítani lehetne ahhoz, mintha egy orvosi könyvből kivennél adatokat, és nem orvosoktól kérdeznéd meg, mit jelentenek azok. Olyan érdekes válaszokat írnának, mint itt az elsők:-) De egy orvos pontosan tudja, miről van szó!

Számukra is nagyon fontos inforrmációkat tartalmaz az, amiről kérdeztél:-)

2015. ápr. 19. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

én is csatlakozom Tanú társaimhoz.

Nekünk ez érdekes beszámoló. Minden éven örömmel veszük kézbe az új Évkönyvünket.

Te nem vagy Tanú, nem értem neked ezzel mi bajod van...:)

2015. ápr. 19. 20:37
 6/7 A kérdező kommentje:
az, hogy foggal körömmel ragaszkodtok ahhoz, hogy nem külömböztetitek meg a tagokat óraszám alapján. amikor meg ti magatok leírjátok, hogy igen, ez így van, de mi ebből merítünk erőt, és ez nem megkülönböztetés. ezzel van bajom, hogy elismeritek, egyértelmű az óraszám alapján történő megkülönböztetés, de nem látjátok.
2015. ápr. 20. 13:13
 7/7 A kérdező kommentje:

de mégiscsak óraszám alapján történik a megkülönböztetés. mert megkülönböztetnek egymástól óraszám alapján több csoportot a tanúknál, nemde?" - erre a kérdésedre lehetne a válasz akár igen is!

látod, grkaty, a kzitus odafigyel a kérdésekre, és nem csípőből tüzel. ezt tanítja a hű és értelmes is.

2015. ápr. 21. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!