Jehova tanúi mióta versenyezhetnek?
Figyelt kérdés
legutóbb még nem lehetett vén egy személy, mert a gyermekei iskolai versenyen vettek részt. ma meg már kozmetikai versenyeken indul egy vén felesége. mi változott?2015. ápr. 16. 09:36
11/18 sandor76 válasza:
Szerezz tobb ismeretet es te magad is elfogod tudni donteni,a tobbiek azt tesznek amit akarnak.
"Nem mindenki megy be az egek kiralysagaba aki azt mondja ,Uram,Uram,hanem az aki cselekszi egi Atyam akaratat.
Az,hogy ki cselekedte ,majd lessz aki eldonti.
Mi tegyunk meg a tolunk telheto legtobbet.
12/18 A kérdező kommentje:
ja, úgy tanul a gyerek, ha kérdez, mi? mehetek sakkversenyre? nem tudom. köszi a semmit.
2015. ápr. 20. 13:01
13/18 anonim válasza:
Én is voltam sokszor matematikai versenyeken a suliba és tanú vagyok.
14/18 A kérdező kommentje:
és értél el valami eredményt? az általam ismert esetben győzött a gyermek, és az újságban is megírták, ebből lettek gondok.
2015. ápr. 21. 09:53
15/18 A kérdező kommentje:
számtalan kiadvány ír le olyan élettörténetet, ami arrol szól, hogy a profi sport helyett az igazságot választotta egy ember, pl legutóbb egy operaénekesről olvastam. e miatt tettem fel a kérdést.
2015. ápr. 21. 09:55
16/18 anonim válasza:
3. helyem volt, lényegében újságban nem hiszem hogy megírták, amúgy is nagyon régen volt már, annyira nem emlékszem. Az iskola kapott ajándékokat meg az osztályom társasjátékokat, stb én meg igazgatói dicséretet, oklevelet. Nagyjából ennyi volt. Még további 4 "versenyen" voltam, ebből két versenyen oklevél (matek és rajz).
17/18 anonim válasza:
Káros, emberi életeket tönkretevõ, lelket es individuumot elpusztito, az egyeni akaratot kiirto, lelki rabszolgakat, zombikat nevelo paranoias elmebetegek es penzehes szelhamosok gyulekezete vagytok, egy szegyen, hogy meg letezik ez a tarsasag.
18/18 anonim válasza:
Te milyen vallasu vagy?
Amugy nezz utanna a dolgoknak mielott kopkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!