Jehova tanai közé szeretnék tartozni ti mit gondoltok erről a vallásról?
Mózes 5:11
Jehovának, a te Istenednek a nevét méltatlan módon ajkadra ne vedd, mert Jehova nem hagyja büntetlenül azt, aki az ő nevét méltatlan módon ajkára veszi.
Jehova tanúi mindig a Bibliával vannak elfoglalva. Csak azt éppen elfelejtik megemlíteni, hogy a saját maguk által le/ki fordított Bibliával.
Vannak mondatok, amiket kiragadnak belőle, s azt fennen hangoztatják, hogy a Biblia ezt meg ezt mondja.
Pl.: Bűnnek tartják a vérátömlesztést, egy mózesi törvényre hivatkozva.
Namost: a mózesi törvények ha jól tudom, 613 előírást tartalmaznak. Ebből talán 365 az előírás, a többi tiltás. Ez tipikus példája, hogy a 613-ból egyet kiragadnak, s a többi 612?
Annyiféle kisebb-nagyobb felekezet létezik amelyhez tartozhatsz s amelyek megállják a helyüket, ne pont ehhez akarj tartozni....
Akkor követtem Jézus Krisztus tanácsát:
zárd be ajtót és ablakot és úgy imádkozz
Szerintem tévedés lenne, de ha úgy érzed azt kell tenned, akkor csatlakozz hozzájuk, akkor neked az a te utad.
Ha nem csatlakozol hozzájuk csekély esélyed lesz, hogy kiábrándulj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!