Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanai közé szeretnék...

Jehova tanai közé szeretnék tartozni ti mit gondoltok erről a vallásról?

Figyelt kérdés

Mózes 5:11

Jehovának, a te Istenednek a nevét méltatlan módon ajkadra ne vedd, mert Jehova nem hagyja büntetlenül azt, aki az ő nevét méltatlan módon ajkára veszi.

2015. ápr. 4. 19:13
1 2 3 4
 1/32 anonim válasza:
53%
Azt, hogy egy nagy-nagy hülyeség. Ha a Bibliát akarod tanulmányozni, olvasgasd, ha a fizetésed jó részét ki akarod csengetni egy vallásnak, hát hajrá, előrébb nem leszel vele. Én nem hiszek egyik vallásban se kifejezetten, vannak részek, amit el tudok fogadni, van amit nem. De Jehovásokkal mindig szívesek vitatkozok, mert nagyon primitívek.
2015. ápr. 4. 19:19
 2/32 anonim ***** válasza:
45%

Jehova tanúi mindig a Bibliával vannak elfoglalva. Csak azt éppen elfelejtik megemlíteni, hogy a saját maguk által le/ki fordított Bibliával.

Vannak mondatok, amiket kiragadnak belőle, s azt fennen hangoztatják, hogy a Biblia ezt meg ezt mondja.

Pl.: Bűnnek tartják a vérátömlesztést, egy mózesi törvényre hivatkozva.

Namost: a mózesi törvények ha jól tudom, 613 előírást tartalmaznak. Ebből talán 365 az előírás, a többi tiltás. Ez tipikus példája, hogy a 613-ból egyet kiragadnak, s a többi 612?

Annyiféle kisebb-nagyobb felekezet létezik amelyhez tartozhatsz s amelyek megállják a helyüket, ne pont ehhez akarj tartozni....

2015. ápr. 4. 19:20
 3/32 A kérdező kommentje:
Itt csengetni kell??? akkor nem leszek tanúja ennek a vallásnak.
2015. ápr. 4. 19:23
 4/32 anonim ***** válasza:
Mért a kat. papnak nem kell csengetni?Istennek mindenhol csengetni kell!
2015. ápr. 4. 19:26
 5/32 anonim válasza:
Azt mondják:örökké élnek. Csak egy embert mutass, aki legalább 130 éves! Én is megtérek akkor!
2015. ápr. 4. 19:28
 6/32 A kérdező kommentje:

Akkor követtem Jézus Krisztus tanácsát:

zárd be ajtót és ablakot és úgy imádkozz

2015. ápr. 4. 19:33
 7/32 A kérdező kommentje:
A papok mire kérik a pénzt? mert nem istenek adják az is biztos.
2015. ápr. 4. 19:37
 8/32 anonim ***** válasza:
Kell ahhoz, hogy a királyság termében lakkozott bükkfaparkettából lehessen a padló, meg a vének A4-es Audival mehessenek oda téríteni.
2015. ápr. 4. 20:27
 9/32 pelgrim ***** válasza:

Szerintem tévedés lenne, de ha úgy érzed azt kell tenned, akkor csatlakozz hozzájuk, akkor neked az a te utad.

Ha nem csatlakozol hozzájuk csekély esélyed lesz, hogy kiábrándulj belőle.

2015. ápr. 4. 20:46
 10/32 A kérdező kommentje:
ahol csengetni kell oda nem megyek
2015. ápr. 4. 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!