Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jehova tanui:! Válaszoljato...

Jehova tanui:! Válaszoljato már nekem 1,2 kérdésre valóban tilgya a valás hogy szüzmáriához vagy jézushoz imátkozunk?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 10. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%

Na végre!

Kezedbe vetted a "Magyar helyesírási szabályok" c. könyvet? XD

2015. ápr. 11. 17:11
 12/20 A kérdező kommentje:
nem csak még új vagyok itt és nem tudtam hogy ez itt fontos bocs
2015. ápr. 11. 18:01
 13/20 anonim válasza:
életed bűnét követted el!!! most bekerültél Isten helyesíráshibás személyeinek a gyűjteményébe -.- xDDD
2015. ápr. 19. 19:16
 14/20 anonim ***** válasza:

hát...hm...hmm...ühmm

Máshol is fontos lenne

pl facen meglátok ilyesmit, akkor agyfaszt kapok (ha egyedül vagyok), ha nem akkor meg röhögünk.

2015. ápr. 20. 11:04
 15/20 anonim ***** válasza:
Jezus a Mate 6 reszebe megtanit imatkozni ez egy minta ima ,olvasd el es elemezed.Az első vers igy szol."Mi atyank ki vagy a menyekben(égben),szenteltessek meg a te neved".Itt Istenre mutat es a neve megszentelesere.Nem mutat Mariara vagy önmagára Jezus.Az első kerese az,hogy legyen a neve megtisztitva,imadva amit az emberek nagyresze megtagadja,eltitkolj,gyalazza a Jehova vevét.Pedig Isten azt mondja aki az en nevemet hivja segitségul megtartatik(83 zsoltar 18 verse)Ő azt mondja nemosztom meg dicsosegemet se az imadatot ami nekem jar.Se Jezus se az apostolai nem imatkoztak Mariahoz.De meg az apostolok se Jezushoz.Jezus azt mondja,amit kertek az atyatol enaltalam azt megadja nektek.Pld.Halgass meg a te szentfiad altal az Urjezus altal.Azt nemmondta Jezus ,hogy hozzam imatkozatok.
2016. jan. 21. 08:55
 16/20 anonim ***** válasza:
Elnezest a helyesirasert mert telefonrol irtam es nekem mar aprok a betük.
2016. jan. 21. 09:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Adi felhasznalo.A 14-nek azt szeretnem irni,hogy nim a kerdezőben van a hiba hanem a te szenyes irasaidban amit az oldal tilt!
2016. jan. 21. 09:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem kell tiltania egy vallas se ,egy ertelmes ember kell tudnia,hogy ha Jezus az atyahoz imatkozott es azt mondta igy imatkozatok akkor az hiteles.Mert a szentirasban a Jezust kovetoi se imatkoztak se Jezushoz se Mariahoz.Ezt nem kell tiltsa a vallas mert elege egyszerü a tema.
2016. jan. 22. 17:44
 19/20 anonim ***** válasza:

Mi egyenenkent a biblia ismeret altal tesszük az imadatunkat es az imankat.De minden Tanunak megvan a kellő ismerete,hogy mi helyes es mi nem.Igy akkora öszhang van kerdes nelkül mar tudjuk mi heljes es mi nem.Igy mindenik tudjuk Jezus ,hogy tanitott imatkozni.

Nem mondja hozzam vagy Mariahoz imatkozz.Hanem a Mate 6:9-13 szerint az atyara tereli a figyelmet-olvasd el es elemezed.Mi tiltás nelkül ismeretünk van arra,hogy nem imatkozunk mashoz csak akihez Jezus es Maria is imatkozott,szeretnenk őket követni.

2016. febr. 20. 16:34
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező.

. Mégis,te olvasod a bibliát?

Ha igen akkor tudod,kihez kell imádkozni és kin keresztűl.

Vagy az lenne a helyes,hogy a Piusz pápához vagy Hitlerhez akár szent Antalhoz.

Senki senkitől nem tilt semmit,mert mindenki tudja kihez kell imádkozni.

Azért irok ilyen cinikusan mert a kérdésed provokatv.

Jézus sem felelt meg mindenkinek.Csak annak aki komolyan érdeklődött.

2017. júl. 27. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!