Isten ma mért nem jelenik meg és mért nem beszél? Bibliában beszélt mindenkihez például Noéhoz.
Noé (és Mózes, Jézus stb) idejében sem jelent meg MINDENKINEK, csak az adott kiválasztott központi gondviselési személynek.
Szóval attól hogy NEKED nem beszél, még nem feltétlenül kamu, hogy egyesekhez igen.
csak mondom...
Aki ilyen mesékben hisz, annak valami másképp működik az agyában. Aki mindemellett még "lát és hall", olyat, ami nincs, pláne még hirdeti is, az már kifejezetten beteg.
Köztudomású, hogy hallucinogén szerekkel, de akár több napos alvásmegvonással elő lehet idézni pl látomásokat. És akkor léteznek ezek, amit láttak? Nem.
Hát igen halálban is egy ideig képes az agy képzelődni.
De isten nem hiszem h ölne a biblia egy megfélemlítés az emberekhez h higgyenek a vallásan.Akkoriban ráerőltették mindenkire ha meg nem hittél akkod börtön vagy halál.Isten mért is ölne? Oly le sz arja hogy mit teszünk h segíteni se segít csak ritkán.Nekem például vizsgán segített csak azt ki is merült a dolog :S Igazából nem is értem h métt nem elvégre jó ember vagyok nem bántok meg senkit szándékosan még is is én és a családom szív mindig...Szóval hinni hiszek de nem segít mint sokan lerják itt a fórumon is h mindent megkapnak tőle minden héten.Hát persze akkor én az ötöst nyerjem meg valahogy és semmit nem kérek utánna.
8-aska
Téged sem teremtettek, és lehet, hogy te valóban a majomtól származol, de mi az ember szüleinktől.
Az embernek meg a majomnak közös őse volt, nem pedig a majom az ember őse, jobban kellett volna figyelni bioszon.
(Bár ha csak 8-9 éves vagy, akkor még nem vettétek, még csak a hittantanár tömte a fejeteket esetleg a teremtésről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!