Mennyire gond ha gyakorló római katolikusként eltudom képzelni, hogy megéljem a homoszexualitásomat?
Találtam is egy jó közösséget: [link]
Egyébként ezen meleg-keresztényként érdekel a zsidó kabbala is és a buddhizmus is. Úgy gondolom, hogy amire nem találok magyarázatot a katolikus vallásban, azt megtaláltam más vallásban, bár nem hagyom el a hitemet, hiszen bérmálkoztam.
Ha nincsenek érzelmek mindegy kivel, mivel csinálod.
Ha vannak, akkor azért senki nem szólhat le.
Élj boldogan!
Isten a férfinak tertete a nőt!
Isten a lényeg a kegyelem a lényeg! Szerintem legyen személyes kapcsolatos Istennel és beszéld meg Vele a dolgokat, imádkoz!
Abban telik kedvem,Istenem,hogy akaratod teljesítsem, törvényed szívem van."
Zsoltárok 40,9
Tölts időt Istennel!
Zsoltárok 40:1
Zsoltárok 40:1 A karmesternek: Dávid zsoltára. (40:2) Várva vártam az URat, és ő lehajolt hozzám, meghallotta kiáltásomat.
Zsoltárok 40:1 To the chief music-maker. Of David. A Psalm. When I was waiting quietly for the Lord, his heart was turned to me, and he gave ear to my cry.
Zsoltárok 40:2
Zsoltárok 40:2 (40:3) Kiemelt a pusztulás verméből, a sárból és iszapból. Sziklára állította lábamat, biztossá tette lépteimet.
Zsoltárok 40:2 He took me up out of a deep waste place, out of the soft and sticky earth; he put my feet on a rock, and made my steps certain.
Zsoltárok 40:3
Zsoltárok 40:3 (40:4) Új éneket adott a számba, Istenünknek dicséretét. Sokan látják ezt, félik az URat, és bíznak benne.
Zsoltárok 40:3 And he put a new song in my mouth, even praise to our God; numbers have seen it with fear, and put their faith in the Lord.
Zsoltárok 40:4
Zsoltárok 40:4 (40:5) Boldog ember az, aki az ÚRba veti bizodalmát, nem igazodik a kevélyekhez és az elvetemült hazugokhoz.
Zsoltárok 40:4 Happy is the man who has faith in the Lord, and does not give honour to the men of pride or to those who are turned away to deceit.
Zsoltárok 40:5
Zsoltárok 40:5 (40:6) URam, Istenem! Sok csodás tervet vittél véghez értünk, nincs hozzád fogható. Szeretném hirdetni és elmondani, de több annál, amit fel tudnék sorolni.
Zsoltárok 40:5 O Lord my God, great are the wonders which you have done in your thought for us; it is not possible to put them out in order before you; when I would give an account of them, their number is greater than I may say.
Zsoltárok 40:6
Zsoltárok 40:6 (40:7) Véresáldozatban és ételáldozatban nem telik kedved: nyitott fület adtál nekem. Égőáldozatot és vétekáldozatot nem kívánsz.
Zsoltárok 40:6 You had no desire for offerings of beasts or fruits of the earth; ears you made for me: for burned offerings and sin offerings you made no request.
Zsoltárok 40:7
Zsoltárok 40:7 (40:8) Akkor így szóltam: Íme, megjelentem, a könyvtekercsben írva van rólam.
Zsoltárok 40:7 Then I said, See, I come; it is recorded of me in the roll of the book,
Zsoltárok 40:8
Zsoltárok 40:8 (40:9) Abban telik kedvem, Istenem, hogy akaratodat teljesítsem, törvényed szívemben van.
Zsoltárok 40:8 My delight is to do your pleasure, O my God; truly, your law is in my heart.
Zsoltárok 40:9
Zsoltárok 40:9 (40:10) Hirdetem igazságodat a nagy gyülekezetben, és nem zárom be számat, jól tudod, URam!
Zsoltárok 40:9 I have given news of righteousness in the great meeting; O Lord, you have knowledge that I have not kept back my words.
Zsoltárok 40:10
Zsoltárok 40:10 (40:11) Igazságodat nem rejtegetem szívem mélyén, hanem beszélek hűségedről és szabadításodról. Nem titkolom el szeretetedet és hűségedet a nagy gyülekezet előtt.
Zsoltárok 40:10 Your righteousness has not been folded away in my heart; I have made clear your true word and your salvation; I have not kept secret your mercy or your faith from the great meeting.
Zsoltárok 40:11
Zsoltárok 40:11 (40:12) URam, ne vond meg tőlem irgalmadat, szereteted és hűséged őrizzen szüntelen!
Zsoltárok 40:11 Take not away your gentle mercies from me, O Lord; let your mercy and your faith keep me safe for ever.
Zsoltárok 40:12
Zsoltárok 40:12 (40:13) Mert annyi baj vett engem körül, hogy megszámlálni sem lehet. Bűneim büntetése utolért engem, áttekinteni sem tudom őket, számosabbak hajam szálainál, és a szívem is elhagyott engem.
Zsoltárok 40:12 For unnumbered evils are round about me; my sins have overtaken me, so that I am bent down with their weight; they are more than the hairs of my head, my strength is gone because of them.
Zsoltárok 40:13
Zsoltárok 40:13 (40:14) Légy kegyelmes, URam, és ments meg, URam, siess segítségemre!
Zsoltárok 40:13 Be pleased, O Lord, to take me out of danger; O Lord, come quickly and give me help.
Zsoltárok 40:14
Zsoltárok 40:14 (40:15) Szégyenkezzen, piruljon mindenki, aki életemet el akarja venni! Riadjanak vissza, és érje gyalázat azokat, akik bajomban gyönyörködnek!
Zsoltárok 40:14 Let those who go after my soul for its destruction have shame and trouble together; let them be turned back and made foolish who take pleasure in my trouble.
Zsoltárok 40:15
Zsoltárok 40:15 (40:16) Rettegjenek szégyenükben, akik hahotázva beszélnek rólam!
Zsoltárok 40:15 Let those who say to me, Aha, aha! be surprised because of their shame.
Zsoltárok 40:16
Zsoltárok 40:16 (40:17) Örüljenek, és örvendezzenek benned mindazok, akik téged keresnek. Akik szabadításodra vágyódnak, hadd mondhassák mindig, hogy nagy az ÚR!
Zsoltárok 40:16 Let all those who are looking for you be glad and have joy in you; let the lovers of your salvation ever say, May the Lord be great.
Zsoltárok 40:17
Zsoltárok 40:17 (40:18) Én nyomorult és szegény vagyok, de gondol rám az Úr. Te vagy segítségem és megmentőm, Istenem, ne késlekedj!
Zsoltárok 40:17 Though I am poor and in need, the Lord has me in mind; you are my help and my saviour; let there be no waiting, O my God.
Itt minden le van írva:
(vagy csak írd be Google-be azt, hogy "Elítéli-e a Biblia a melegeket?", és az első találat ez lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!