Ha valaki Jehova tanui koze bekerul akkor pontoan mikrol kell lemondania es miben lesz mas az elete? Mitnem csinalhat es mi lesz kotelezo?
O én mondom neked 19 évesen el ne rontsd az életed!!!
Figyelj olyan lelkiismeret furdalást ultetnek beléd hogy a csaladtagjaiddal a viszonyt lassacskán elhagyod.
Nálam ez volt folyamatosan ment a traktalas, hogy ez igy nem lesz jo ha sokat foglalkozom velük mert nincsenek ram jo hatással.
A szuleimnek nem vehettem az ünnepekre ajándékot, ilyenkor mindig jottek azzal higy az ev barmelyik napjan vehetek. Nos igen de mikor édesanyám 50. Születésnapjára ezert nem mentem el és hagytam ki ill nem köszöntöttem fel mai napig mélységesen szégyenlem magam.
Hat a szex huha ot evig azt latjak hogy noncs partnered gyoraan ossze akarnak majd boronalni valamelyik jt lánnyal... amitol végképp ova intelek!!! Ha pedig megkeresztelkedsz es mégis valamilyen szex kialakul valakivel vagy eltitkolod ügyesen vagy akkorra mar olyan lelkiismeret furdalás fog gyotorni amit ok maguk ultettek beled hogy te mondod el, vagy valaki megtudja. Utolsó kettőnel kikozositenek.
Ja igen a maszturbálás is tilos :D
Hagyd az egeszet, inkább olvasgasd a Bibliát higyj istenben és élj ennek méltóan de ne csatlakozz semmilyen szervezethez, szektahoz!!!
A jehovatanuiblog.hun is olvasgass nezz szet hogy akik kileptek miert tették ezt!
Persze ezt a jt-nek ne mondd mert rögtön támadni fognak higy az satan oldala stb.
Ha jó emberkwnt viselkedsz és tényleg el jön valami fele új világ a jó isten meg fog menteni én ezt gondolom.
Elhettek burokban mind a ketten.
Főleg ha ott van a családja is akik ugyan ugy jt. Esküvő lehet a hazassag kotoben es a gyülekezetben.
En egy ilyenen voltam az igy lett megtartva.
Vilagi baratok? Bulik? Ez mind paraznasaghoz vezető dolgok. Nekik az a buli amikor a testverekkel ossze ulnek es beszélgetnek.
voltam nem egy ilyen "bulin", akkor jónak éreztem de vissza gondolva.
A másik lesz gyereked es tanú leszel. Lesz szived mindent megtiltani neki? Egy gyerekben olyan lelki traumát tud okozni hogy neki nem lehet se karácsony se szulinap se semmi.
Nálunk meg abba is bele szoltak h milyen filmeket nezhetun, semmi erkolcstelen, spirituális, akció.
Lehet hogy sok jóval kecsegtet de nézz a dolgok mögé és úgy dönts.
19 évesen előtted az élet. Bulizz, ismerkedj éld az életet.
En 35 evesen jöttem rá erre és bizony elszaladtak felettem az évek ugyh nem eltem semmit.
A fizetésedbol nem kell leadni pénzt. Tehat ilyen kötelező tized nincsen. Nem áll a fejed fölött senki.
Ne haragudj a helyesírási hibákert csak telefonrol irok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!