Nem vagyok vallásos, soha nem is voltam, ellenben nyitott vagyok és kíváncsi, kérdés lent?
Nos soha nem voltam vallásos, sajnos soha nem is volt rá lehetõségem, szüleim megrögzött ateosták, olyan szinten, hogy már ovis koromban, mikor érdeklõdtem, mi törtènik azzal aki meghal, õk lazán közölték, hogy megszûnik létezni, semmi kamu sztori angyalokról vagy bármi ilyesmi...
Ennek ellenére én agnosztikus vagyok.
Reformátusnak kereszteltek.
Annak ellenére, hogy teljesen elutasítanak minden vallási dolgot, nagyon erkölcsös nevelést kaptam, emiatt a mai fiatalságból teljesen kilógok, nem találom a helyem, nem szeretem ezt a bulizós, éjszakai életet, teljesen ki vagyok akadva, hogy mindenki mindenkivel összefekszik... nálam ez egyszerûen nem tud így mûködni. Ezért aztán tényleg nem találom a helyem. Tehát a kérdés, hogy van e rá esély, ha pl a vallás irányába orientálódnék, létezhetnek e még hozzám hasonló fiatalok, akik nem isznak, nem a sex az ismerkedésük alapja?
Miért szeretnél a vallás irányába orientálódni? Agnosztikus vagy, tehát nem hiszel Isten létében, ezért nekem úgy tűnik, hogy csak a társaság miatt. De ha társaságra vágysz, nem csak vallási csoportosulások vannak, akiknél nem kötelező vad bulikban résztvenni... bármiféle hobbi gyakorlatilag megfelel erre. Jobb is olyannal próbálkozni, ami amúgy is őszintén érdekelne, nem csak a társaság miatt. Vagy amúgy is vágysz a vallásra, szívesen megismernéd?
(Egyébként - tudom semmi közöm hozzá, így csak, ha nem vagyok indiszkrét - megkérdezhetem, hogy ha a szüleid ateisták, akkor hogyhogy megkereszteltek? Vagy azóta lettek ateisták?)
Szervusz
A kérdésedre a válasz, igen vannak olyan fiatalok(nem is kevesen), akik a kikapcsolódást, és természetjárást, annak szeretetét hasonlóan tekintik mint te:-)
Szívből kívánom, hogy találd meg őket, és érezd jól ott magadat! :-)
nah végigpontozták a válaszaimat lefelé.
ez már tényleg a no comment. Esküdni mernék a lepontozó nem tud egy érvet sem mondani miért, mi több elő sem meri dugni a képét :D
nem akarok, és totálisan kizártnak tartom, hogy bárki meg tudna téríteni. Jól látod, engem az emberek érdekelnek. Könnyû azt mondani, hogy bármilyen hobbi esetében találhatok új embereket, de sajnos nem ezt tapasztalom, mindenki magával van elfoglalva.
a kocsmázós, iszogatós, haverkodós életformát pedig szeretném messzirõl elkerülni és erre jó okom is van. Gyûlölöm ezt az életformát.
Azért vagyok megkeresztelve, mert ez szokás, az emberek általában megkereszteltetik a gyereküket.
Bevallom, totál kizártnak tartom, hogy önszántamból egyedül besétáljak egy istentiszteletre vagy hasonló eseményre, de aki tud olyan más jellegû rendezvényt ajánlani, ahol van lehetõség ilyen gondolkodású, emberekkel találkozni, arra mindenképpen vevõ vagyok, és ki tudja, lehet annak is eljön az ideje, hogy ne tartsam vércikinek a templomba besétálást
Én is szeretnék kerékpározni de nincs kivel. :-)
A világnézetem transzcendens.
Sok hivo ismerosom van, de legtobbszor csaladdal foglalkoznak, vagy valami mast szeretnenek csinalni. pl. ping-pongozni szoktunk, vagy kondizni.
De érdekes kérdés :)
Mélyen hívőnek én sem vallom magam, de már egy ideje foglalkoztat a kérdés, hogy ahhoz, hogy hozzám hasonló fiatalt ismerjek meg, valamerre nyitni kellene.
Főiskolán többször hívtak bulizni, discoba. 1-2x elmentem, de egyáltalán nem az én világom. Még a házibulik sem.
Ennek ellenére nem vagyon antiszociális, csak ez nem az én közegem. Nagyon szeretem a természetet, szívesen túrázok, biciklizek, lovagolok. Szeretek beszélgetni az emberekkel, szívesen segítek másoknak.
Örülök, hogy nem csak bennem fogalmazódott meg ez a kérdés. (:
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!