Úgy érzem Istennek nem vagyok elég fontos, és soha nem is voltam. Most mi legyen?
Zsolt 16:5 Az Úr az én osztályos részem és poharam; te támogatod az én sorsomat.
Ha az erzeseid helyett a legkilatastalanabb helyzetben is ezt monanad ami fentebb vagyon irva, akkor hamar feltamadna a Te vilagossagod es homalyossagod olyan lenne mint a del.
Kedves utolsò!
Ez hangzik inkàbb lekezelôen,mint segìtségnek...màrcsak azét is mert màr ìrtam fentebb,hogy régòta figyelek rà, a szavaira,bizonyàra a igeverseket is ismerem,azzal hogy bemàsoltad ide ezt,nem lettem okosabb,de te annàl inkàbb...
Természetesen teljesen màs életben én is könnyen tudnék dobàlozni lazàn,de mivel azt sem vetted figyelembe,hogy nem ismeretlen elôttem a copyd és el sem olvasol,vagy fel sem fogod a szìveddel,ìgy nincs is mirôl beszélnünk...
Nem akartam egyaltalan okosabbnak tunni.
De nem hinnem, hogy voltal vagy leszel is valaha olyan rossz helyzetben, mint az akitol szarmazik ez a zsoltar. Tenyleg nem tudtam segiteni es nincs mirol beszelnunk.
Kedves kilences!
Igen,tudom hogy te vagy ezt màr letisztàztuk,de úgy làtom hiàba...
Nagyon nem nyugszol,mivel üzenetben màr megbeszéltük,nem reagàlok ràd!
Ezúton megkérnélek,hogy csomagold össze a vattacukrodat,csokidat és tàvozz köszönöm!
Köszönöm utolsò:)
Nagyon jòl esik,ezt mindig teszem
Köszönöm a megerôsìtést!!Isten àldjon!
Meg mindenkit itt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!