Úgy érzem Istennek nem vagyok elég fontos, és soha nem is voltam. Most mi legyen?
Te most tulajdonképpen mire vársz, mit írjak neked?
(1János 5:3) 3 Mert az Isten szeretete azt jelenti, hogy megtartjuk a parancsolatait; a parancsolatai pedig nem megterhelőek,
Kérdés, hogy megtetted e azt amit Isten parancsolt valóban?
Mert a válaszaidból látom, sokszor nem is éltél Isten erkölcsi elvárásai szerint.
Akkor hogyan mondhatod hogy nem vagy fontos neki, és mindent megtettél?
Nem sértegetésként irtam, de valaki emlitette, hogy egy keresztény nem igy gondolkodik
Nem a Teremtőnek van szüksége ránk, hanem nekünk rá. S ha szeretjük akkor keresztény életet élünk minden területen, nem csak abban ami neked tetszik.
Dràga huszas!
"Mert a válaszaidból látom, sokszor nem is éltél Isten erkölcsi elvárásai szerint"
Ezt melyik vàlaszombòl szûrted le?Mert ìgy a messzirôl megìtélni azt akit nem ismersz ezek alapjàn plàne nem keresztényi hamàr ezzel a szòval élsz!
Arra kérlek mint a kilencest is,ha nen tudsz segìteni,ne gyere ide taposni köszönöm,
ami meg az én keresztény életemet illeti,azt bìzzuk a teremtôre és én ràm..csak hogy én is idézzek"ne ìtélj,hogy ne ìtéltess!"
szia 26-os vagyok
Miből szürtem le? Idézem a mondatodat:
"ha volt rövid ideig,kapcsolatokban én húztam a rövidet,miközben mindig kerestem az okokat,magamat alakìtottam,de olyan körülmények nem adattak meg,ahonnan kitörhetnék"
Nos ebből és előre bocsátom nem taposni jöttem hanem segiteni,
S nem itélkezek, hanem mindössze a biblia vagy is Isten szava szerint leirtam Isten néző pontját, idézetekkel
Ennyibôl milyen mesét szöttél a fejedben?
Mert azt ìrtam rövid kapcsolataim?
Ebben baràtsàgok,ismerôsôk,szomszédokròl beszéltem,de az sem ördögtôl való,ha férfiakkal ismerkedem,a leendô férjem,tàrsam megtalàlàsàban?Erre céloztàl?
Ahogy leìrtad,magad is ràjöhettél màr ez egy butasàg,amit ìrsz.Nem is reagàlnék tovàbb rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!