Milyen bűn a keresztényeknél a házasság előtti szex?
bonyolultabb
nem elég meggyónni, bánni is kell, és őszintén ígérni, hogy többé nem követed el
pont mint minden más bűnt
Tisztázni kellene néhány dolgot. Mit nevez a Biblia bűnnek?
Mindent, ami az Isten akaratával ellentétes. Az ember a bűnesetkor azért lett bűnös, mert ez által elszakadt Istentől, és az óta a maga feje után megy, hogy ÉN MAJD TUDOM, MI A JÓ NEKEM, azt senki, még az Isten se mondja meg nekem! Ez a bűn! Az Istentől elszakadt állapot. Azzal, hogy házasságon kívül is létesítesz szexuális kapcsolatot, ez ennek csak a következménye, és ezzel vétkezel Isten Igéje ellen. Mást egyébként nem is tudsz tenni, ebben az Istentől elszakadt állapotodban. Ahhoz, hogy egyáltalán a lehetőséged meg legyen egy Isten Igéje szerinti életre, alapfeltétel, hogy megtérjél,és Isten Lelke újjá szüljön. Ha ez megtörténik az életedben, akkor sem leszel tökéletes, lépten-nyomon el fogsz bukni, amit majd az ateisták folyton és azonnal a fejedhez is fognak vágni. De ha átéled Isten megbocsájtó szeretetét, újjá szülő hatalmát, tudni fogod, miért hiszel, kinek hiszel, és miért nem zavar, hogy attól a perctől kezdve nagyon sokan lehülyéznek, és ez még a legfinomabb, amit tőlük kaphatsz. Ezért te cserébe naponta imádkozol majd értük, hordozod őket imádságban Isten előtt, és gyönyörködsz Istenben, ahogy évek alatt formálja őket, de főleg azért, amit Isten veled, benned, és általad tesz.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Nagyon nagy bűn, csak akkor nyerhetsz bűnbocsánatot, ha átutalod nekem a bankszámládon található összes pénzt, itt az enyém:11744565453-000122334432
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!