Középiskolába járok és már egyre többen csúfolnak azért hogy zsidó vagyok. (nagy orrom miatt) Pedig esküszöm hogy nem vagyok zsidó. Hogyan tudnám bebizonyítani hogy nem?
Szerintem meg oltsd vissza őket.
Találj ki te is valamit, megnézed mi az ő hibájuk.
Néhány példa:
Akinek pl nagy a füle -> az jumbó
Akinek pl ki áll a foga -> az kapafej
Aki kancsal,annak -> most engem nézel, vagy azt a másikat ott?
Akinek fekete a haja, v kreol a bőre -> az cigány
akinek szőke a haja -> attól megkérdezed, hogy festett vagy eredeti? De mindkettő rosszabb a másiknál, mert nincs agya
és így tovább ....
Ezt sehogy nem tudod bizonyítani. Ha nem vagy az, akkor ne foglalkozz velük.
Mellesleg jó hülyék az osztálytársaid, a nagy orr még nem jelenti azt, hogy az illető zsidó. Julius Caesarnak is nagy orra volt, meg az erdélyi őslakosságnak is nagy része nagyorrú, a taurid típusok.
meg nem feltétlenül származás alapján lesz valaki zsidó, hanem gondolkodás, életmód, életfelfogás alapján, pl: ha tisztességes, becsületes, és nem vagy alamuszi pénzéhes tróger, akkor = nem vagy zsidó!
na ezzel nem azt akarom mondani, hogy akkor így lehet általánosítani, mert Jakab Péter Jobbikos polgármester-jelölt nagyszerű ember, és zsidó, de a zsidók többsége aljas, pénzéhes, önző, tróger, büdös, retkes, kénsavas leheletű, magyar-gyűlölő, aki a saját fajtáját imádja, más fajokat meg gyűlöl! Na de komolyra fordítva a szót! Nem minden zsidó ilyen, amit felsoroltam, csak a 70%-a...
A 30%-uknak, akik tisztességesen élnek, becsületesen, mint bárki más, azoknak minden tiszteletem!!!
Innen is üdvözlöm Jakab Pétert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!