Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet felismerni az Ur...

Hogyan lehet felismerni az Ur akarata által kirendelt társat, nőknél, akkor, ha már van egy pár hónapos kapcsolata egy szimpatikus férfival, és megtudni, őt szánta-e Isten, vagy mást?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 18:09
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Érdekes kérdés.

Én kértem az Urat, hogy adjon nekem egy kedves, rendes, nyugodt, őszinte férjet. Egy hónap múlva meg is jelent az életemben és másfél hónap múlva megkérte a kezem. De már az első pillanattól tudtam, hogy Ő lesz az IGAZI! Most lesz 4 éve, hogy együtt vagyunk és most is minden tökéletes!

Szóval, ha van egy belső nyugalmad, akkor az bíztató. Kérd az Urat, hogy mutassa meg neked, hogy Ő lesz-e az, akit neked szánt.

2010. febr. 12. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Én is "megrendeltem"már:)))

És várok türelmesen:))) Sok sikert mindenkinek:)

2010. febr. 12. 19:03
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Segíts magadon az Isten is megsegít! Ha nagyon akarsz valamit, és eltökélt szándékod, hogy úgyis eléred,akkor sikerülni fog.
2010. febr. 12. 19:38
 4/8 anonim ***** válasza:
39%

Nyilván amikor én imádkoztam az Úrhoz, épp a fülét tisztította. Kértem tőle egy rendes, normális nőt, erre küldött egy ócska k.rvát.

Szerencsére azóta már megszabadultam tőle.

2010. febr. 12. 20:18
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Mi lenne, ha nem mindenben egy felsőbb hatalmat kérnél segítségül, hanem magad tennél a célért?
2010. febr. 12. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Ezért ráérsz akkor imádkozni, ha a férfi megkéri a kezed, vagy valami hasonló nyilatkozatot tesz. Az azért mindenképpen szükséges, hogy ő el is akarjon venni, addig jobb, ha nem beszélsz be magadnak semmit, elég sok ilyet láttam már sajnos.

Ha már konkrétan beszéltetek erről Isten sokféle módon vezethet. Mi mikor imádkoztunk ezért mindketten kaptunk jópár igét ami erről szólt. DE itt fontos, hogy úgy olvastuk a Bibliát ahogy következett, nem kezdtünk el direkt igét keresni ami azt támasztotta volna alá amit akarunk. Fontosak lehet pár mindkettőtöket jól ismerő személy tanácsa. Ha leszáll a rózsaszín köd az ember nem tud olyan józanul látni dolgokat mint egy kívülálló. Ez utóbbinál viszont nagyon fontos, hogy a tanácsot meg lehet hallgatni, de a döntés felelősségét másra hárítani tilos.

2010. febr. 13. 10:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Isten akarata szerintem az, hogy használd a józan eszedet, ne menj bele olyasmibe, amiről azt gondolod, később rossz lehet, azaz ne hagyj figyelmen kívül olyan zavaró dolgokat, amelyek valószínűleg a későbbiekben sem változnak (ha valamiben nagyon különböztök pl. és állandó feszültség forrása ezért).
2010. márc. 12. 13:33
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
SEHOGY!Isten olyan kapcsolatot is rendel eléd,amiből kölcsönösen tanulhattok..amúgy amit legelőször érzel,amikor rá gondolsz,azt kövesd!Hogy Isten mit szán nekünk azt előre nem tudja senki!
2010. márc. 12. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!