Milyen ez a videó?
2015. febr. 19. 20:49
1/6 anonim válasza:
Az aláfestő zene jó, tetszik.
A villanyszerelésről, alkoholról és fiatal lányról picit több lehetett volna benne. Mondjuk a becsöngetés helyett és a tanulmányozás helyett.
De legalább nem lett bárgyú.
2/6 anonim válasza:
Nem rossz, mondjuk mikor azt mondták hogy paradicsommá akarja változtatni a Földet Isten.. hát mégis ki akarna egy növény bogyótermésének a felszínén élni? :D
5/6 anonim válasza:
Ebből a kisfilmből is látszik hogy Jehova Tanúi a bibliatanulmányozás által csak segíteni szeretnének az embereknek,hogy Isten és a Biblia segítségével jobbá tegyék az életüket.
6/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon vicces. Ha tudtam volna, hogy ilyen humorosak a Tanúk, akkor lehet nem küldtem volna el őket a házamtól.
2015. febr. 20. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!