Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért van ilyen nagy szakadék...

Miért van ilyen nagy szakadék az iszlám és a nyugat között?

Figyelt kérdés

#vallás #iszlám #dzsihád #nyugat politika
2015. febr. 18. 09:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Asperrimus nagy sötétség van a fejedben, csak ezt tudom mondani. Jó példa vagy arra hogy sikeres az agymosás ami minden nap jön a médiából. Nem kellene mindent elhinni amit hallasz a hírekben. Tömeggyilkosokat védesz és ártatlan embereket nevezel terroristának, gratulálok.

Azokat a rakéták amit a Hamasz kilőtt kb annyit érnek mint egy nagyobb tüzijáték. Palesztinoknak nincs hadserege, Izrael pedig a legmodernebb fegyverekkel rendelkezik. Meghalt 2500 palesztin, nagyrészük nő és gyerek, Izraeli oldalról meg 20-25 ember többségük katona. Korházakat, iskolákat bombáztak, még tiltott vegyifegyvert is használtak.

Akinek egy kis esze van az látja hogy mi történik. Azoknak akiket arab terroristának nevezel, semmi közük az Iszlámhoz. Kicsit kellene gondolkodni, és látni fogod hogy kit szolgálnak valójában.

2015. febr. 20. 18:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem velem van vitád, hanem a tényekkel.
2015. febr. 20. 22:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Asperrimus az a gond hogy túl sok a hozzád hasonló agyhalott ember. A tényeket meg leírtam.
2015. febr. 21. 14:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Szóval, kedves kérdező, többek között azért van akkora szakadék az iszlám és a nyugati világ között, mert a nyugati világban hisznek abban, hogy bárki értelmezheti a tényeket, és elmondhatja a véleményét, míg az iszlám világban központilag értelmezik a tényeket, és erőszakolják rá a világra, legalábbis arra a felére. Aki nem áll be a sorba, azt először leagyhalottozzák, elszigetelik és ha továbbra sem adja be a derekát, akkor elpusztítják: lefejezik, elégetik, élve eltemetik vagy ahogyan a rögtönítélő bírák éppen óhajtják. Abban hisznek, hogy a véleménykülönbségeket csak egymás gyalázásával, megátkozásával és megsemmisítésével lehet lerendezni, vagyis annak van igaza, aki erősebb. Ez az, amiből a nyugati világ nem kér. Ha ez az élet, akkor inkább maradok agyhalott.
2015. febr. 21. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Ki akar lefejezni? :) Saját gondolatod nincs? Mert csak azt írod le amit a tv-ben hallottál. Iszlámot meg nem amerikai filmekből kellene megismerni.

Azok alapján amit irtál gondolom akkor Hitler tettei is rendben vannak szerinted. Azt meg nem értem hogy miért véded a nyugati világot ennyire. Az lehet hogy te nyugati világhoz akarsz tartozni, de ők soha nem fognak rád velük egyenlőként tekinteni.

Javaslom probáld megnézni mi lehet a dolgok mögött, és nem mindent elsőre elhinni. Szreintem menni fog :), és látni fogod hogy nem egészen úgy van ahogy eddig gondoltad. De a te életed, ha agymosott birkaként élni jobb neked, te dolgod.

2015. febr. 21. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szórakoztató tud lenni, amikor egy agymosott ember fröcsögve "agymosottazza" le azokat az embereket, akiknek nem egyezik vele a véleményük. :D

Sokáig én úgy gondoltam az emberek tényleg ennyire gonoszak és számítóak, hogy szándékosan hazudnak és ferdítenek, mert nekik így jó, de aztán rájöttem, hogy szimplán csak idióták és bevesznek mindent, amit mondanak nekik. Elhiszik, hogy ez az igazság és olyan mélyen az agyukba vésik, hogy bárki mást mond, az agymosott. Közben nem veszik észre, hogy ők azok. Ilyen megnyilvánulásokat olvasni roppant szórakoztató. :)

2015. márc. 22. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!