Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan lehet megtérni a...

Hogyan lehet megtérni a lázadásból és az elutasítottságból?

Figyelt kérdés
Hit gyülisek válaszát várom.

2015. febr. 16. 10:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Fogadd szívedbe Krisztust. Ilyesmi általánosságokat fognak mondani, de konkrét választ ne várj tőlük. :)
2015. febr. 16. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Megértéssel.
2015. febr. 16. 15:33
 3/7 anonim ***** válasza:
a biblia szerint a bűnbánó szívet keresi Isten. ha ez megvan, Ő már megbocsájt neked. te pedig ne légy túlságosan igazságos, te is bocsáss meg magadnak, mert Isten is megbocsájt. de vigyázz: másoknak meg kell bocsájtanod, hogy neked is megbocsássanak.
2015. febr. 16. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Már régen lement a nap, köpött a maci is, de konkrét válasz még mindig nem érkezett a hitgyüli önkénteseitől. Ahogy megmondtam :)

(1-es voltam)

2015. febr. 16. 19:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem sokat beszélek már veletek, mert jön a világ fejedelme: és én bennem nincsen semmije;

Azt hidd el amit a biblia ír. Tehát ha te megtértél, újjászülettél akkor az ellenségnek nincs benned már semmije csak az amit te adsz neki. Jézus meghalt az elutasítottság érzésedért is ezért ne vedd vissza ezt Jézustól. Tedd le Jézus kezébe és add vissza a cuccait mer Ő kifizette érte az árat.

2015. febr. 17. 07:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Hit gyülekezete? Oh!
2015. febr. 17. 20:23
 7/7 Hunter 13 ***** válasza:

Én nem vagyok hit gyülekezetes...sőt távol áll tőlem...de néhány jó tanács:

1.: Fogadd el magadat úgy ahogy vagy...bár a hit gyülekezete ezt nem fogja hagyni hogy megmutassák hogy ők elfogadnak és így oda szeressél járni és azt találd a legjobbnak...ahol megértenek elfogadnak stb....undorító de így van...voltam hit gyülis...fujjj......

2.: Ha elfogadod magad akkor el fog fogadni más is és te is könnyebben fogsz elfogadni mást és nem fogsz lázadni...

Ennyi volt a nagy titok...a hazugok gyülekezetét meg hagyd a pi...ba...annál bármi jobb....

Üdvözletem!

2015. jún. 11. 01:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!