Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mikor fogják már fel egyes...

Mikor fogják már fel egyes nagyokos szerkesztők, hogy a Mohamed karikatúrák csak feszültséget okoznak?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, lehet h szólás illetve sajtoszabadsag van, ám tudva levő hogy egyeseknek ez súlyos istenkaromlas, szentségtörés és kevesebbért is ölnek embert,a szélsőséges iszlam beallitottsaguak
2015. febr. 15. 09:23
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
81%

rengeteg szekely vicc meg karikatura van, megsem fogom magam es halomra lovom a kitalaloit.

a muszlimoknak be kellene potolni par szaz evnyi civilizalodast...

2015. febr. 15. 17:06
 22/33 A kérdező kommentje:
Ti nem tudtok értelmezni valamit, kutya se mondta,hogy csak amiatt gyilkolasznak, csak hogy ez egy plusz ok rá. Mondhatnám olaj a tűzre. Jó hogy már nem egyesek szeptember 11 el nem jönnek.
2015. febr. 15. 18:00
 23/33 A kérdező kommentje:
Volt már itt kommunizmustol kezdve minden felhozva, de messze most nem ez a lényeg, hanem,hogy az ilyen karikaturistakra személyre szabottan vadásznak, nwm törődve a járulékos,hitetlen veszteséggel.
2015. febr. 15. 18:02
 24/33 anonim ***** válasza:
79%
Tehát ha az én vallásomban piros zoknit hordani főbenjáró bűnnek számít, akkor senki nem hordhat ezentúl piros zoknit, mert én azt a vallásom kigúnyolásának vehetem. Így pedig szerinted jogosan mehetek piroszoknisokat gyilkolászni, mert azzal hogy piros zoknit húz a lábaira, kvázi kigúnyolja a vallásomat.
2015. febr. 15. 18:50
 25/33 anonim ***** válasza:
52%

Az én vallásom szerint azért kell embert ölni ha nem csinálsz karikatúrát Mohamedről.

Komolyan mondom, lehet h szólás illetve sajtoszabadsag van, ám tudva levő hogy egyeseknek ez súlyos istenkaromlas, szentségtörés és kevesebbért is ölnek embert,a szélsőséges **** beallitottsaguak.

Mikor fogják már fel egyes nagyokos szerkesztők, hogy a Mohamed karikatúrák hiánya csak feszültséget okoznak?

2015. febr. 15. 23:57
 26/33 János114 ***** válasza:
0%

Udv sziasztok

Kezdem ugy h en muszlim vagyok.

Igy aztan nehezen tudnek partatlan maradni a temaban.;-)

De kerlek titeket ne engedjetek h a primitiv iszlamellenes mediasztereotipiak elhomalyositsak a nezeteiteket.

Paran irtak itt eleg meresz dolgokat is. Eliteltek minket de meg sem kerdezitek h mi mit gondolunk. Ugyanolyan emberek vagyunk mint ti, eloszor ember azutan muszlim vagy kereszteny vagy barmi :)

Nem tudjatok milyen ugy elni itt a "civilizalt nyugaton* h barmit teszel barhogyan kuzdesz ugyanaz a budos arab maradsz.

Azt mondjatok takordjanak haza , nem kell ide jonni!

Igen jogos elnezest h nem akarok egy gazdasagilag kisemmizett haborusujtotta orszagban ehenhalni a csaladommal egyut.

Most kulonosen sok bevandorlo van magyarorszagon es rajuk is azt mondjak h orultek h elindulnak gyerekkel mindennel, pedig hidjetek el ti is ugy menekulnetek mint a patkanyok ha a szemetek lattara gyilkolnak meg a szeretteiteket.

Az ominozus karikatura ugyrol annyit hogy....

Ha peldaul en csinalok egy vicces rajzot Donald kacsarol az rendben mert 8 eves korosztaly felett mindenki tudja h kitalalt figura, de Mohamed profetava beke legyen vele ugyanezt mar nem tehetem meg, mert ő Isten kuldotte es vallasalapito. A vilagon tobb milliard ember alapozza az eletet az o tanaira, igy ha ot gunyolom az osszes muszlim egesz eletet gunyolom ki . Aki szerint ez rendben van az is olyan terrorista mint az aki artatlanokat gyilkol.

Nem fogtok olyat latni h egy muszlim karikaturat csinal Jezusrol beke legyen vele, mert ez tilos. Persze ugyanegyire tilos embert olni!

Ne legyetek ilyen kegyetlenek , szerintem az aki ilyen nagy bunre vetemedik attol mar elvettek mindent, nekunk nincs sajtonk meg szabadsagunk igy aztan ne csodalkozzatok ha neha egy ket gyenge ember bekattan es szelsosegekhez folyamodik

2015. febr. 16. 18:13
 27/33 A kérdező kommentje:
Előző nincs minden arabbal baj én is ismerek,bár kevésbé távoli országból jövő arab embereket és olyan a vendegszeretetuk,hogy csak na. Aki kollletktivan ítél maga is olyan primitív mint a lovoldozok.
2015. febr. 16. 19:34
 28/33 A kérdező kommentje:
Muszlimokkal is ez a helyzet, most kozellensegek sokak szemében,megfeledkeznek arról, hogy annak idején a kereszténységre is hasonló kegyetelen jelzőt probaltak rahuzni egyesek.
2015. febr. 16. 19:37
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18-as!

Azt hiszem itt félreértések vannak. Nekem személy szerint semmi gondom azzal, hogy ide menekülnek emberek egy jobb élet reményében. Teljesen jól mondod, én is ezt tenném. Azonban ennek a kontinensnek meg van a maga kultúrája, jogrendje és történelme. Amit sok muszlim fikarcnyit sem tisztel. Nem akarok általánosítani, mert ostobaság és pontosan tudom, hogy számtalan jó szándékú, az együttélésre képes muszlim él Európában. De, hogy sajnos nem kevés van, aki ennek az ellentettje. Hallottál, már a Wuppertahlban szabadcsapatokat szervező muszlimokról, akik zaklatták a zenét hallgató, éjszaka kijárkáló, alkoholt fogyasztó embereket? Vagy akik Angliában hasonlóképp akarják bevezetni a saríát? Ne kezeljük ezeket elszigetelt eseményekként, ahhoz ugyanis túl gyakran fordulnak elő. Mohamed szent? Számotokra, másoknak nem. Ezt próbáljátok elfogadni. Azt mondod nem akarsz egy gazdaságilag elmaradott, háború sújtotta országban élni. Akkor kérlek ne védj olyanokat, akik ezt a helyet is olyanná tennék.

2015. febr. 16. 20:04
 30/33 anonim ***** válasza:
71%

"Az ominozus karikatura ugyrol annyit hogy....

Ha peldaul en csinalok egy vicces rajzot Donald kacsarol az rendben mert 8 eves korosztaly felett mindenki tudja h kitalalt figura, de Mohamed profetava beke legyen vele ugyanezt mar nem tehetem meg, mert ő Isten kuldotte es vallasalapito. A vilagon tobb milliard ember alapozza az eletet az o tanaira, igy ha ot gunyolom az osszes muszlim egesz eletet gunyolom ki . Aki szerint ez rendben van az is olyan terrorista mint az aki artatlanokat gyilkol.

Nem fogtok olyat latni h egy muszlim karikaturat csinal Jezusrol beke legyen vele, mert ez tilos. Persze ugyanegyire tilos embert olni! "

Na, akkor tisztázzuk:

1. A nem mohamedán számára Mohamed nem próféta és pláne nem Isten küldötte.

2. Nyugodtan csinálhatsz Jézusról karikatúrát, senkit sem fog érdekelni.

3. Azt, hogy valaki lerajzol egy akárkit egy karikatúrában és lemészárol embereket, egy szintre helyezni, olyan mérhetetlen primitívségre vall amit nem várnék el olyan embertől aki tud írni.

Még egyszer: ez Európa. Nagyon sajnálom, hogy rossz a helyzet a hazádban, de őszintén szólva annyira nem izgat. Gyere ide, semmi baj, de ha már itt vagy, akkor fogadd el az itteni szabályokat. Itt létezik olyan, hogy szólásszabadság. Akkor rajzolom le Mohamedet vagy bárki mást, amikor akarom. Ha neked nem tetszik, akkor lehet menni máshová. Köszi.

2015. febr. 16. 21:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!