Ilyen is lehet a jövő annak aki Jehova Tanúja?
Úgy van, ezek még a marslakókhoz is elmennének, hogy terjesszék a tanításaikat. :D
De ez is egy bizonyíték arra, hogy JT-t nem szabad űrhajó közelébe engedni :D
szia :D)
Nem nem megyünk a marsra, mivel élet fizikai értelemben csak a földön van
Ennél fogva más bolygóra nincs is értelme.
Egyébként ha Jehova még is úgy döntött volna hogy más bolygóra is életet hoz létre, nem tudni, hogy ott vétkeztek volna e,
stb stb,
De ezek csak feltételezések a "mi lenne ha" gondolatok terjesztése...
talán még annyit, hogy a Bibliában a következő van irva:
"Tanuskodjatok a Föld legtávolabbi részéig"...
Ebben nincs szó más bolygóról. :)
Vidiripi
A képen látható Biblia nem stimmel! Nem Új világ fordítás!
Tehát ilyen nem lehet a jövő ,egy tanú számára. :D :D :D :D
Miért csak az új világ fordítás jó Vidiripi? Ennyire válogatósak a Tanúk? :D
"Tanuskodjatok a Föld legtávolabbi részéig"...
Nem tudom, én eddig kis betűs földel találkoztam a Bibliában. Ami utalhat egy égitest szilárd felszínére is. Ez alapján egy emberek által alapított kolónia egy másik bolygón elesne a jó hírtől. :)
Vidiripi
Kérdező!
"Miért csak az új világ fordítás jó Vidiripi? Ennyire válogatósak a Tanúk?"
Amennyiben találkozol Jehova tanúival. Kérdezd meg tőlük hogy melyik Biblia fordítást használják és miért pont azt.
Igen ennyire "válógatósak" régen a Károli Bibliát használták de már annak is van revideált változata viszont a tanúk nem használják. Csak és kizárólag az ÚVF használják. Sőt kimerem jelenteni hogy a legtöbb tanúnak nincs is Károli Bibliája otthon nem hogy azt használná. :D :D
"Ez alapján egy emberek által alapított kolónia egy másik bolygón elesne a jó hírtől."
S mi a garancia arra hogy a kolónia lakói között nem lesz olyan ember aki beszélne az evangéliumról? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!