Belehet festeni a gyertyákat egy szertatás előtt hogy olyan színük legyen amire szükségem van a varázslathoz? (Wicca)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy Wicca varázslatot véghezvinni azonban amihez szükség volna mind a kék, piros és zöld színű gyertyához, de csak fehér s rózsaszín gyertyáim vannak és a rózsaszínt nem jó itt behelyettesíteni a pirossal, ha a fehér gyertyákat átfestem valamivel hogy olyan színűek legyenek amikre nekem szükségem van, és a "csillag olaj" helyett használhatok. étolajat? (laikus vagyok ezekhez a dolgokhoz sajnos) akkor már úgy lehet alkalmazni?2015. febr. 10. 05:49
1/4 anonim válasza:
Be.
De vigyázz, mert a rózsaszín gyertya ereje könnyen áthívhatja a Feneketlen Mélységből a Vágtázó Csillámfaszlámát és Nyan Cat-et, akiknek a párharca káoszt szabadít az egész világra.
2/4 anonim válasza:
Laikusként akarsz varázsolni?!
Miért nem próbálsz meg inkább részegen lopott autóval forgalommal szemben száguldozni. Az is van olyan jó móka.
3/4 anonim válasza:
Kedves osztálytársam!
Mint tudod, a kiskorúak tilos varázsolni, ezt a rendeletet még a Mágiaügyi Minisztérium hozta.
Ha megteszed, kicsaphatnak a Roxfortból... azt meg te sem akarhatod. Bírd ki, még valahogy ezt a pár évet!
Üdvözlettel,
Colin Creevey
U.i: Ne felejtsd már el visszahozni a mágiatörténelem tankönyvem, mert nálad van már egy hete...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!