Bemeritkezes elott allok es remalmok uldoznek. Ismeros ez valakinek?
Szornyu almaim vannak pokoli lenyekrol demonokrol es szettepett husomrol.
Azt almodom a bemeriktekes utan elragadnak a szornyek es kinoznak.
yuda!
Te is csak idézgeted a Bibliát de nem olvasod. Keress rá Jákob küzdelmére az Úrral. Az pont a rémálmokról szól. (11-es voltam)
Ézs 45,7
Ki a világosságot alkotom és a sötétséget teremtem, ki békességet szerzek és gonoszt teremtek; én vagyok az Úr, a ki mindezt cselekszem!
Nem a szornyek a jelenesek konyveben leirt saskak voltak
5. TROMBITA:
1. JAJ: Sáskák 5 hónapig kínozzák az embereket, akik eközben nem tudnak meghalni.
A sáskák alakja a harcra felkészített lovakéhoz volt hasonló: fejükön valami aranyhoz hasonló korona, arcuk mint az ember arca, 8 sörényük, mint az asszonyok haja, foguk, mint az oroszláné, 9 és páncéljuk olyan, mint a vaspáncél; szárnyaik zúgása, mint sok lovas hadiszekér hangja, amikor harcba rohannak. 10 Farkuk is volt, a skorpiókéhoz hasonló, volt fullánkjuk is, és a farkukban volt az erejük ahhoz, hogy az embereket öt hónapon át gyötörjék. 11 Királyuk az alvilág angyala volt, neve héberül Abaddón, a görögben pedig az Apollüón, vagyis a Pusztító nevet viseli,,
igy neztek ki igy jonnek ejjel mas demonokkal
Azt kerdeztetek hogy neznek ki a lenyek akikkel almodom
Hat ugy mint a jelenesek konyveben saskak es demonok
A vízkeresztség, a bemerítkezés vízválasztó az életedben. Teljesen logikus, hogy a legádázabb ellenséged el akar tántorítani attól, hogy engedelmeskedj Jézusnak. A vízkeresztség nem egy felekezethez való csatlakozás, hanem Jézus Krisztus Egyházába való belemerítkezés. Az is logikus, hogy olyan válaszokat kapjál, amelyek szintén el akarnak bizonytalanítani: közös tőről fakadnak.
A legtöbb, amit jelenleg tehetsz ez ellen, az hogy újra és újra Jézus Krisztust vallod meg Uradnak, kéred és hit által veszed az ő Vérét az életedre, és kinyilvánítod, hogy te már Jézusé vagy, és Sátánnak minden követelése jogtalan, hiszen Jézus a Vérével fizetett érted. Nem elég, ha magadban teszel megvallásokat, legalább olyan hangerővel tedd, hogy te magad halljad, természetesen vonulj külön, ne mások előtt csináld, mert nem fogják megérteni.
A te váltságdíjad Jézus Krisztus Vére, amit azért adott oda az Úr, hogy te kiszabadulhass a sátáni fogságból. A Sátánnak nincs választási lehetősége, ugyanis jogtalanul tette rá a kezét Jézusra, és ölte meg Őt a kereszten, ezért olyan adósságba került Istennel szemben, hogy mindenkit kénytelen szabadon bocsátani, aki Jézus Krisztushoz megy, és Őhozzá fellebbez. Miután túl leszel a bemerítkezésen, idővel abba fognak maradni ezek a rémálmok, de addig is minden alkalommal Jézus nevét hívd segítségül, és Ő mindig segíteni fog. Démonikus támadás ez, amivel el akarnak tántorítani Jézus Krisztus követésétől.
Ha tanulmányozod a Bibliát, idővel rá fogsz jönni, hogy hatalmad van a gonosz szellemek fölött, és képes leszel hatalommal parancsolni nekik, hogy távozzanak. De ezt nem lehet siettetni, ezért most még semmiképpen nem javaslom. Ehelyett tegyél megvallásokat Jézus Krisztusról, és tőle kérj természetfeletti védelmet. Tanulmányozd a 91. zsoltárt, és elmélkedjél rajta. Mivel befogadtad Jézus Krisztust, ez a zsoltár rád is vonatkozik. Olvasd fel hangosan, és ahol a zsoltárban egyes szám második személyben beszél a Biblia, ott egyes szám első személyben olvasd fel: "mert azt mondtam: az Úr az én oltalmam, a Felségest választottam hajlékommá, nem illet engem a veszedelem és csapás nem közelít az én sátramhoz", stb. Ne ijedj meg attól, hogy valószínűtlennek tűnik elsőre, hogy Isten az Ő angyalainak parancsolt felőled: Isten teljesen komolyan gondolta, ezért ez nem hazugság akkor sem, ha semmilyen bizonyíték sincs erre, csak Isten Igéje. Ha ezt kimondod, ez felszabadítja ezeket az angyalokat a beavatkozásra. Nem az angyalokat kéred, hanem kinyilvánítod azt, amit Isten mondott a Bibliában.
A 27. zsoltár is nagyon ütős, amit érdemes lenne tanulmányoznod, de ilyen a 18., a 34. , sőt a 103. és a 107. zsoltár is. Szerintem, ha ezeket hangosan felolvasod, már önmagukban is sokat segítenek. Ezen kívül, nyilván van pásztor a gyülekezetedben. Mondd el neki, hogy rémálmaid vannak, és kérd, hogy imádkozzon érted! Lehet, hogy az imája után jelentős megkönnyebbülést élsz át, de ne hagyd abba a zsoltárok megvallását ekkor sem, mert a démonok olyanok mint a legyek: nem értenek abból, ha elhessentik őket, ha azt mondják nekik, hogy nem, újra és újra hallaniuk kell ahhoz, hogy végül békén hagyjanak, de még akkor is időről időre bepróbálkoznak. Úgy tűnik ettől majd csak a Mennyben és majd az Újvilágban fogunk mentesülni.
Szia!
Én is épp bemerítkezés előtt állok, és sok rémálmom volt mostanában...nekem olyan dolgok voltak az álmomba, amiktől félek..de nekem ez is épp elég. Már sokszor be akartam merítkezni és mindig volt valami, ami visszatartott. Gondolom a sátán próbálja megakadályozni azt, hogy a bemerítkezésemmel kifejezzem, hogy tényleg Jézust választom az életem Urának...de bízom benne, ha kitartok Isten mellett és bemerítkezem, akkor ezek el fognak múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!