Bemeritkezes elott allok es remalmok uldoznek. Ismeros ez valakinek?
Szornyu almaim vannak pokoli lenyekrol demonokrol es szettepett husomrol.
Azt almodom a bemeriktekes utan elragadnak a szornyek es kinoznak.
A visszatérő álmok nem viccből születnek, nem árt őket komolyan venni.
A helyzetedre lehetne azt mondani, hogy a démonok akarják mindenáron megakadályozni, hogy jó irányba elkötelezd magad.
De ugyanúgy lehetne azt is mondani, hogy az őrangyalod akarja ilyen látványosan felhívni a figyelmedet, hogy nehogy rossz irányba kötelezd el magad.
De az biztos, hogy benne van a dologban, hogy tudat alatt te magad sem kívánod az egészet.
Ebben kéne dűlőre jutnod, magaddal, hogy mitől van ez. Mert az álmok maguktól nem fognak elmúlni.
Imával is csak akkor, ha alvás helyett imádkozol :)
(A virrasztás tényleg nem butaság időnként.)
Nem hiszek abban hogy Istenhez valo ut csak egy egyhazon keresztul lehetseges.
szerintem sok ut vezet az urhoz es mindenki szemelye szerint valszthatja ki karakterhez megfelelot.
A munkahelyemen tobb felekezeti tag dolgozik kulonbozo felekezetbol.
A lenyeg a biblia es a megvaltas egyseges a keret a zene a ritualek kulonbozoek.
Én akkor szoktam álmodni, amikor a párna nyomja a halánték és ékcsont környékén a fejemet.
18:00 -kor aludni nincs egy kicsit korán?
Szerintem éhesen rögtön munka után nem lehet aludni.
De egyébként is ott a párod. Foglalkozz inkább vele.
13
koszi remelem nekem is el fognak
Azt hiszem mediabojtot kell tartanom semmi net semmi film
Majdnem elnevettem magam az utolsó őrangyalos beíráson. :D
Persze, -mert majd az őrangyal, vagy Isten rémálmokkal operál?! :D
Te se láttál még keresztényt közelről. :D
Nem, Isten nem üldöz senkit rémálmokkal, nem sanyargat, nem kényszerít, nem rémisztget.
Isten maga a szeretet. Isten eszköztára az igazság, a jogosság, a kegyelem, a szeret, a jóindulat, a jóakarat, a bűnbocsánat.
Amiket leírtál, azok egyértelműen az ellenség fegyvertára. Nem is értem, hogy merül fel valakiben más.
Érdemes lefekvés előtt imádkoznod, kérni Isten védelmét az éjszakádra, bibliát olvasni és ezek megszűnnek.
Ragaszkodj- és fogadd el Isten igéjét az éjszakádra vonatkozóan is. Pl.
3.Zsolt.6.Én lefekszem és elalszom; felébredek, mert az Úr támogat engem.
Zsoltárok könyve:127:2 Hiába néktek korán felkelnetek, későn feküdnötök, fáradsággal szerzett kenyeret ennetek! Szerelmesének álmában ád eleget.
Zsoltárok könyve:1:2 Hanem az Úr törvényében van gyönyörűsége, és az ő törvényéről gondolkodik éjjel és nappal.
Zsoltárok könyve:16:7 Áldom az Urat, aki tanácsot adott nékem; még éjjel is oktatnak engem az én veséim.
Zsoltárok könyve:42:9 Nappal kiküldte kegyelmét az Úr, éjjel éneke volt velem, imádság az én életem Istenéhez.
Zsoltárok könyve:121:6 Nappal a nap meg nem szúr téged, sem éjjel a hold.
Lehetne még igéket ollózni, de a lényeg, hogy Isten kész gondoskodni a szerelmeseiről, ha erre kérik őt.
Legyél lefekvés előtt is közösségben az Úrral és nem lesznek rémálmok.
A 14-es megjegyzésedre.
Azért ez nem egészen így van, hogy a Biblia egységes keret, mert ahány protestáns felekezet, annyiféle Biblia-értelmezés. Az apostoli folytonosságú egyházak ebben a tekintetben egységesebb képet mutatnak.
Volt is nemrég erre vonatkozó kérdés, nagyon tanulságosak a válaszok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__6..
Nem tanultam teologiat
Szemelyes tapasztalat a munkahelyi beszelgetesek soran szereztem.
A legtobb dologban az egyhazak tanitasa megegyezik.
Ugye a kaveszunet alat tnem boncolgatunk teologia teteket csak a praktikus dolgokrol beszelgetunk pl gyerekneveles hazassag harag begbocsajtas stb
Amiben nem egyezunk az a noi predikator pl
Egyetertek azzal az Ur nem kinozna engem remalmokkal es felelmekkel az en Istenem nem ilyen.
Van eppen eleg kihivas es feladat a mindennapokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!