Jehova tanui, mit tensztek ha a lanyotok szerelmes lesz egy fiuba aki nem jehova tanuja?
irtam neked privátban,
magam is voltam ilyen helyzetben amikor a lányom maradt világi a döntése szerint és hozzá ment egy világi férfihoz,
2010-ben házasodtak 24 éves volt akkor a lányom, azóta már elváltak nem élnek együtt.
De akkor is és azóta is tartom vele a kapcsolatot,
De az Istennek tetsző keresztény életemet nem adom fel még Ő érte sem.
Nem fogok az életadommal szembe szállni vesztett ügy lenne...
Egyébként pedig ha szembe szállnék a Teremtővel akkor igazából nem is értem az Istennek tetsző keresztény élet lényegét, és jelentését...
S ezzel nem bántani vagy sértegetni akarlak titeket, kivánom, hogy hozzatok helyes döntést s legyetek boldogok, amig lehet...
Na ez a vallás igazi arca...a szent eszmék mindenek fellett. El sem tudom hinni, hogy vannak olyan emberek, akik képesek kitagadni a szeretett gyermeküket, csak mert valami gyülekezet meg kitalált személyek elvileg azt mondták, hogy ez így jó.
Ez az elítélendõ cselkedet, nem fiatalok szerelme...
Kérdezõ, a lánnyal kéne átbeszélni, hogy õ miben hisz...ha õ is vallásos, ott viták lesznek a hitetek különbözõsége miatt, de ha tènyleg nem hisz ebben az egészben, csak a szülei nyomàsára teszi, akkor ne hagyd annyiban a dolgot, elõbb utóbb õ is ki akar majd törni ebbõl,ha megunja a kényszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!