Ki, mikor tud a nap folyamanán igazán imátkozni?
Nagyon tetszett az előző hozzászóló alázatossága. Magamra ismertem benne...nekem is mostanság szűkös az anyagim, de ami ennél is rosszabb az egészségem.
De büszke vagyok arra, hogy a JóIsten naponta többször is az eszembe jut. Nincs napom nélküle, hogy ne adnék szívből hálát neki, hogy ilyen kegyes hozzám, hogy a betegségeim során mennyire jobb ember lettem...megtanultam alázatos lenni. Mióta a pénzem is kevés azóta jobban tisztelem az ételt és beosztóbb-felelőségteljesebb lettem mint valaha.
Mindig megköszönöm neki és mindig imádkozok magamban hozzá, hogy még jobb ember lehessek...ÉS SOSEM HAGY CSERBEN! Boldog vagyok, mert érzem, hogy meghallgat és SZERET! (NEM VAGYOK VALLÁSOS ÉS 25 ÉVES LÁNY VAGYOK)
én nem imátkozok. az Isten nevét.. vagy szót.. kinek mi álltalában káromkodáskor szoktam kiejteni. ;) Isten én vagyok muhahaaa :D magamhoz meg minek imátkozzak?
b@zdmeg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!