Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Festmények a Pokolról, valaki...

Festmények a Pokolról, valaki elhiszi ezt a gusztustalanságot?

2015. febr. 3. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
64%
Természetesen nem. Csak egy beteg ember így próbálja eladni a képeit.
2015. febr. 3. 13:09
 2/20 anonim ***** válasza:
71%

Meghal egy pacák, lejut a pokolba. Nagyon szomorú, így a pokol kapuja mellett strázsáló őrdémon igyekszik megnyugtatni hogy nem olyan rossz hely ez itt.

Bemennek az egyik szobába, itt vad szexorgia van.

- Ezek a Földön is ezt csinálták, itt is ezt csinálják - magyarázza a kapudémon.

Mennek a következő terembe, itt mindenki kábszerezik, iszik, dohányzik, és nagyon jól érzik magukat.

- Ezek a Földön is ezt csinálták, itt is ezt csinálják.

Mennek a harmadikba, itt hatalmas üstökben főnek az emberek, az ördögök unott arccal bökdösik őket vasvillával.

- Ezek pedig a keresztények. Ők akarták.

2015. febr. 3. 13:22
 3/20 A kérdező kommentje:
Előző XDXDXD hát ezen besírtam, ez de nagyon igaz, köszönöm el is múlt kicsit a dühöm :)
2015. febr. 3. 13:24
 4/20 anonim ***** válasza:
27%

A Pokol gusztustalan. Fel vagy háborodva ezen? Minden bibliai beszámolónak megfelelnek azok a bizonyos festmények, illetve a 23 perces fickó, vagy Angelica Z. beszámolója, vagy Mary Kathryn Baxteré. Ha nem szeretnél testközelből megbizonyosodni róla, szerintem már most kezdj hozzá a kitérő manőverhez. Különben pedig, azt csinálsz, amit akarsz, és azt hiszel, amit akarsz, a tények tények maradnak a hozzájárulásod nélkül is.

Egyébként szimpatikus, ahogy ide taplod a képed, hogy megkérdezd, hogy hisz-e ezekben valaki, azután pedig a szívlapátot emlegeted: "Micsoda? Mit mondott? Ütöm is agyon! Majd megtudja milyen az ungarische wirtschaft! Ásó, kapa, nagyharang, krizantém."

2015. febr. 3. 14:03
 5/20 A kérdező kommentje:
Undorító, hazug, félelemre alapuló akár csak, aki ilyen vallásban hisz :) Aki szerint egy ártatlan gyermek pokolra kerül, mert Tv-t néz az egy undorító ember, aki szerint egy embert a halála után az inkvizíciót megszégyenítő kegyetlenséggel kínoznak különböző lényeg, csak azért, mert pl. pletykálkodott, vagy olyat evett ivott, ami istennek nem tetsző, az undorító szintén :)
2015. febr. 3. 14:07
 6/20 anonim ***** válasza:
Az, hogy gyerek is kerül oda, azt én tagadom. Kizártnak tartom. De egyedül Angelica akárkinél hallottam azt, hogy látott ott gyereket is és pont ezért nem tartom az ő beszámolóját valósnak. Járt ott már magyar is, azt is megnézted? Egyedül a kiscsaj állította, hogy látott a gyereket, a többi nem. Amúgy a stílusod gusztustalan, normálisan nem tudsz beszélgetni? Vagy üsselek szivlapáttal, hogy legalább a minimumot tudd teljesíteni?
2015. febr. 3. 14:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én a felsorolás alapján minimum 2 féle rosszat már simán elkövettem.

Az lenne a kérdésem, hogy majd külön-külön kell sorba állnom a büntetésekért, vagy kombináltan kapom a wellness-kezelést?

2015. febr. 3. 14:16
 8/20 A kérdező kommentje:

Szerinted érdekel mit gondolsz? Én legalább nem játszom meg magam és vagyok álszent, aki egy olyan vallásban, hisz és olyan Istenben, aki kiteszi a teremtményeit haláluk után válogatott kínzásoknak, csak azért mert nem az ő útját választották, azoktól nem is fogok elnézést kérni.

Kezdem megérten Jehova Tanúit, hogy a Pokolra való tanítást kivették.

Egyébként más meg arról számol be, hogy idegenek rabolták el, hogy testen kivül fényt látott, és boldogságot érzett, más megint mást. A félelemre alapuló manipulatív beszámolók igen is undorítóak.

Csodálkoztok, hogy olyanná válnak az emberek, amilyenek. Elég fanatikus vallás van, itt a példa az iszlám fanatizmusra, minden nap láthatjuk, hogy ha mélyen beleivódik valakibe, akkor mivé válhat. A túlvilági boldogság reményben, az X mennyiségű szűz érdekében, hogy elnyerje Istene szeretetét, képes a legállatiasabb tettekre.

2015. febr. 3. 14:19
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
Na, ha tényleg ilyen a Pokol, akkor gratulálok a sok kereszténynek, akik egy olyan istent imádnak, aki ilyen helyet teremtett azoknak, akik nem szimpatikusak neki.
2015. febr. 3. 14:37
 10/20 anonim ***** válasza:
32%

Tisztelt kérdező!

Szerinted ez lesz a döntő;

"Én legalább nem játszom meg magam és vagyok álszent, aki egy olyan vallásban, hisz és olyan Istenben, aki kiteszi a teremtményeit haláluk után válogatott kínzásoknak, csak azért mert nem az ő útját választották, azoktól nem is fogok elnézést kérni."

...hogy Te miben hiszel,vagy az amit a Biblia ír?

"A ki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül, a kik én bennem hisznek, jobb annak, hogy malomkövet kössenek a nyakára, és a tenger mélységébe vessék.

Jaj a világnak a botránkozások miatt! Mert szükség, hogy botránkozások essenek; de jaj annak az embernek, a ki által a botránkozás esik.

Ha pedig a te kezed vagy a te lábad megbotránkoztat téged, vágd le azokat és vesd el magadtól; jobb néked az életre sántán vagy csonkán bemenned, hogynem két kézzel vagy két lábbal vettetned az örök tűzre."(Mt.10:6-8)

Az kizárt,hogy gyerekek is kerülnének oda, az nem igaz!

Viszont annál inkább igaz az amit saját szemeiddel olvashatsz a fenti Bibliai igében.

Tehát nem az lesz a döntő,hogy mi mit hiszünk hanem az amit az Úr már rég eldöntött.

2015. febr. 3. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!