Hogyam tudnám Istenek meghálálni mind azt amit tett értem?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy furcsán hangzik de amikor megkérem istent, hogy pl ez a dologozat ne 2-es hanem 4-es legyen akkor úgy is lesz, vagy, hogy sikerüljön elsőre a KRESSZ vizsgám akkor úgy is lett, és csak anyit tudok mindig utána mondani, hogy köszönöm Istenem... és arra lennék kiváncsi, hogy hogyan lehetne mégjobban meghálálni Istenek a cselekedeteit?2010. febr. 9. 17:12
11/18 anonim válasza:
tegyél valami hasznosat. segíts valakinek, ilyesmi.
12/18 anonim válasza:
Járj templomba
gyónjál
vessél keresztet
imádkozzál
Segíts embertársaidon
Adakozz a templomnak
és nekem :D
13/18 anonim válasza:
A templomba járás nem létszükség,ha meg akarod hálálni akkor élj ugy,nem azt mondom legyél szent,hanem ne árts szánt szándékkal senkinek.Segits ha tudsz másokon..persze nem a saját károdra...
nem árt ha imátkozol...
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Mi lenne ha Tőle kérdeznéd meg? Nem viccnek szántam.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
16/18 anonim válasza:
nos,amellett,hogy megköszönöd,figyelj az életedre,próbálj jót tenni,segíteni a szegényeken,meghalgatni másokat,egyszerű és könnyű cselekedeteket tenni,ami neked kis erőfeszítés,de másnak többet számít mint gondolnád!Ez boldogítja az Istent,és magadat is fejleszted vele,egy idő után már természetes fog lenni,hogy mindenkinek segítessz,és mindenben a jót látod!Ennek örül az Isten a leges legjobban,mikor látja,hogy jó a szíved!Ez neki az igazi nagy köszönet!Minden jót!
17/18 anonim válasza:
Szerintem azzal tudod meghálálni, ha neki tetsző életet élsz. Élj úgy - ha már hiszel Istenben - hogy sose érezze azt, hogy elárultad, és magadat se áruld el soha. Legyél boldog, szeresd azt, ami körülvesz. Légy jó mindhalálig. Mondjuk ez Istenhívőkre és ateistákra is ugyanúgy vonatkozik.
18/18 anonim válasza:
Istennek az is elég, ha megköszönöd, de azt szívből tedd, és valóban köszönd meg.
Tartsd meg a parancsolatokat, és élj úgy, ahogyan Ő szeretné.
Ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!