Nem érdekelne, a hitem ugyanis nem a vallási vezetőktől teszem függővé.
2015. jan. 28. 12:41
2/10 anonim válasza:
A hitem nem ettől függ ,nem rendítene meg ugyanúgy,mint az sem ,ha az ellenkezőjét nyilatkoztatná ki.A vallási vezető nem isten,csak közvetítő.
2015. jan. 28. 13:00
3/10 anonim válasza:
Dobbantanék. Nem változna meg.
2015. jan. 28. 13:06
4/10 Andizsuzsi válasza:
Ha a Pápa kijelentené, hogy nincs Isten, hát azt hiszem, nem csak az én életem változna meg :)
2015. jan. 28. 13:17
5/10 anonim válasza:
Nálunk a kinyilatkoztatás már régen lezárult. Újítani nem lehet, a vallási vezetőink pontosan arra figyelnek, hogy senki ne is próbáljon újítani :)
2015. jan. 28. 13:53
6/10 anonim válasza:
"vallási vezetőm" a Biblia. A kinyilatkoztatása nem változik.
2015. jan. 28. 17:23
7/10 aries 2 válasza:
Nem érdekelne. Az én hitem megingathatatlan.
2015. jan. 29. 11:22
8/10 anonim válasza:
Ha a pápa mondaná akkor szerintem ugrásszerűen megnőne a bűnözés és sokakon az elkeseredés lenne urrá, nagyon sokminden megváltozna, talán beláthatatlanok a következményei, de semmi pozitív nem történne az én elméletem szerint.
2015. jan. 29. 21:10
9/10 anonim válasza:
Ha ezt mondaná a pápa, akkor attól még nem szűnnék meg keresztény lenni.
2015. jan. 31. 18:37
10/10 anonim válasza:
A vallási vezető, azért vallási vezető, mert elvileg ő az aki fenn tartja a kapcsolatot folyamatosan a felsőbb világgal. Ez a dolga, ezt teszi nap min nap. A feladata, hogy a híveket segítse emberei kapcsolataikban és az Istenhez vezető út megtalálásában. Ha egy vallási vezető kijelentené, hogy "nincs Isten", az csupán csak annyit jelentene számomra, hogy ő nem találta meg az utat, és alkalmatlan a szellemi vezetésre. Ennyi...
Ez egyébként könnyen előfordulhat, hisz megtörténhet, hogy egy tragédia következtében elveszti valaki a hitét.
Aki pedig a pápától vagy más spritiuális vezetőtől teszi függővé, hogy miben hisz az nem valódi hívő, az igen eltévedt ezen az úton. Ezt inkább személyi kultusznak nevezném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!