Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Léteznek gonosz szellemek...

W_Gyuri kérdése:

Léteznek gonosz szellemek (Sátán, ördög, démon)?

Figyelt kérdés
Van egy visszatérő rémálmom, amiben valamik kínoznak, lefelé szorítanak és gyötörnek és nehezen tudok belőle felébredni, olyan is volt hogy egy éjszaka ez többször is előjött, ez már hosszú évek óta tart. Még mielőtt kialakult a pszichiátriai betegségem, akkor is volt csak akkor még nem ennyire erőteljesen. Pszichiáterhez, pszichológushoz járok rendszeresen, azt mondta hogy a betegségem miatt van és az elmém okozza. Viszont hiszek Istenben, Jézust elfogadtam megváltómnak és sejtem hogy léteznek ezek a rossz szellemteremtmények. Az utóbbi időben amikor reggeles vagyok indulás előtt van egy félelmem, hogy valaki megakar ilyeszteni az utcánkból, valami rémes alak, és ha sötét utcán megyek pl. haza félek hogy rémteremtmények fognak bántani. A horror jellegű filmeket és játékokat jó ideje messze elkerülöm. Mit tehetek ellene? Tudtok tanácsot adni?

2015. jan. 25. 07:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyire hiszel az álomfejtésben,de kínzásról álmodni azt jelenti,hogy nem vagy képes egyenrangú barátság vagy kapcsolat kialakítására.De az is lehet,hogy valaki üzenni akar valamit.
2016. jan. 2. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!