Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Tapasztaltátok azt, hogy...

KZitus kérdése:

Tapasztaltátok azt, hogy Isten tanácsai boldogabbá tesznek?

Figyelt kérdés
Akinek van ilyen tapasztalata, szívesen olvasnám, hátha mások is gyakorlatiasnak találják(találnák) majd:-)

2015. jan. 21. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tisztázni kell valamit,az írások Jézus Krisztusról szolnak.

Isten tanácsai egyenlő Jézus Krisztus tanácsai.

Hitben jársz vagy tapasztalatban élsz?

Mert ugye -Az igaz ember hitből él-.

Jaj,bocs ,elfelejtettem ,hogy a Jehova Tanúi nem fogadják el Jézus bizonyságtételét,önmagárol,se Isten bizonyságtételét a Fiúrol.

Mert akkor be kéne látni ,hogy a Bibliának azon versei is igazak amik Jézus Krisztus istenségét mutatják be,Jehova megjelent emberi testben hasonló formában ,miért olyan hihetetlen ez???

Amúgy nagyon boldoggá tesz Isten tanácsa,főleg ha megpróbálom be is tartani.

2019. szept. 3. 11:53
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem értelek Zitus! Ha én eszem a pudingot akkor nekem finom nem neked.

A bibliai hitet nem lehet átadni,az Isten ajándéka.

A Sátán viszont a jelekre ,csodákra tapasztalatokra akarja rá venni az embereket ,hogy eltérítse őket a Jézus Krisztusban létező örök élettől ,aminek jutalma a Királyságba való bemenetel.

2019. szept. 4. 12:38
 13/15 A kérdező kommentje:

11-12

Jó étvágyea a pudinghoz.

Nem tudnál a kérdésre válaszolni?

2019. szept. 4. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:

De kis akaratos vagy ....

Isten azt tanácsolta ,hogy vigyázzak a szeszes itallal.

Vigyáztam nem ittam le magam ,meg álltam két pohár bor után ,és ez örömmel töltött el,boldog voltam.

Isten azt mondta ,ne lopjak,és nem loptam,boldog voltam ,hogy nem kellet lopnom.

És még ezerszer ezer megtapasztalás,Jézus Krisztus tanácsinak,megfogadása betartása miatt.

2019. szept. 4. 23:12
 15/15 A kérdező kommentje:

14

Köszönöm :-)

lehet érdemes volt akaratosnak lennem? :-)

2019. szept. 7. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!