A Biblia azt írja, aki hisz a frltámadás Krisztusában az örökös, de ha én örökös vagyok akkor jogomban áll megtudni mi ez az egész logikai, lelki rendszer ebben a világban, és mit akar valójában Isten ezekkel a helyzetekkel, és velünk konkrétan nem?
de igen.Ádám és Éva tökéletesek voltak mindenük megvolt nem szenvedtek hiányt semmiben
ezért aztán nekik nincs mentségük a tetteikre,
más részt örökös az a fiúra vonatkozik és azok akikkel szövetséget kötött a királyságra
azok akik maradnak a földön vagy feltámadásban részesülnek a földre azok másodlagos élvezői a királyságnak, hiszen Ők lesznek a királyság földi lakosai
ezenkivül sok mindent közöl a teremtő, ám sajnos nem mindenkinek jut el az elméjéhez az alázatosság hiánya miatt, igy nem értik teljesen Isten szándékát,
ezért irja a Biblia, hogy van akik tanulnak tanulnak de az igazság pontos ismeretére soha el nem jutnak
János egy tizenkettő: Akik pedig
befogadták, azokat felhatalmazta
arra, hogy Isten gyermekeivé
legyenek; mindazokat, akik
hisznek az ő nevében
Jogodban áll kérdéseket feltenni, ha valóban a gyermeke vagy. Nem majd egyszer leszel az, ha hiszel az Úr nevében és befogadtad őt, hanem akkor és ott. Nincs olyan, hogy majd.
És még egy földi apa sem vonja meg a választ a gyermeke kérdéseire, hát még Isten! De feltetted már neki? Én már megtettem és mindig megkaptam a választ. Ne ide írogass, hanem térdelj le és imában tedd fel a kérdéseidet. Ha az ő gyermeke vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!