A tanúknak kötelező hordaniuk a jw. Org-os kitűzőt?
csak azok használják akik ilyen járművön közlekednek
senki más nem használ és nem is használhat ilyet,
Kitűzőt egy évben egyszer szoktunk használni amikor a 3 napos kongresszusra megyünk, de az sem jw.org-os
a Coca-colat azt viszont reklámozzák rendesen az Amerikai kongresszusokon :D
Senki sem tökéletes...ez van! :)
Kíváncsiam vártam ki mit fog írni :)
Nem kötelezö a tanúknak hordani ezt a kitüzöt. Bevallom, hogy én még saját szememmel nem láttam, de tudom, hogy ha akarnám hordani, meg lehet rendelni.
Ez azért van, mivel mi a tanúk szeretnénk minél több embernek a tudatára adni a Biblia szép jövendölését és vigaszát. Tehát aki látja a tanún a kitüzöt ezt azt jelenti, nyugodtan a kérdéseddel hozzám, fordulhatsz, szívesen segítek. Ennyi, kész....pont.
A reklámokról ennyit. A nyári kongresszusaink alkalmával kibéreljük a nagy sport termeket, stadionokat. Idönként megtörténik, hogy a tulajdonos nem engedi levenni a nagy reklámtáblákat. Ha nem sértö a szöveg akkor ebböl mi nem csinálunk egyáltalán semmi problémát. Mi igazán nem vagyunk fanatikusak. :)
Szervusz
Nekem is van, de nem kötelező viselni:-)
a Watchtower nagyon rugalmas szervezet. már le is reagálta, tájékoztatta a gyülekezeteket, hogy ENGEDÉLY NÉLKÜL SENKI NEM HASZNÁLHATJA, A TESTVÉREK SEM A JW.ORG LOGOT. ez egy bejegyzett védjegy.
EZ igen. örülök neki, hogy így döntöttek, sajnálom, hogy sok testvér anélkül cselekszik, hogy gondolkozna, VAKON KÖVET EMBEREKET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!