Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mi a véleményetek Berta Dudde...

Mi a véleményetek Berta Dudde közléseiről?

Figyelt kérdés
Hihető,hogy Isten sugallta az írásait?
2015. jan. 8. 01:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
No látod János, tanulj egy kicsit a Tanúktól. :) Észrevetted hogy a Bibliából idéznek? Hidd el a Biblia értékesebb, mint a bulvár.
2015. jan. 9. 06:07
 12/19 A kérdező kommentje:

kilences:

[link]

erről van szó,most olvasom,és hihetően jónak tűnik,de én nem tudom eldönteni,mert a sátán a megtévesztés nagymestere,tehát inkább kérdezősködöm,több szem többet lát...

Akkor az eddigi válaszolók mind jehova tanúi?

2015. jan. 9. 09:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Drága Katy! Aki itt nem figyelt jól oda, az éppen te vagy. Az ALAPKÉRDÉSRE valóban nem válaszoltál. Talán elbizonytalanodtál a saját igazadban, és nem mersz újat húzni Berthával, mert félsz a felsőbb erők megtorlásától?

-----

„...Kíváncsi lennék egy keresztény válaszra is, mert nem tudom miről van szó.”

Google a barátod. Vagy nálad az valami ismeretlen fogalom, ördög koma?

2015. jan. 9. 10:08
 14/19 anonim ***** válasza:

"teremtett mű az ember volt, mely mindenekelőtt abban különbözött az előző teremtményektől, hogy a szabad akarat mellett értelemmel, és okossággal is fel lett ruházva. Gondolkodóképességgel, éntudattal, és azzal a képességgel, hogy embertársaival gondolatot cserélhessen - ez adta meg az együttélés által az akarata kipróbálásához szükséges feltételeket.

De ezek az élőlények még a muszáj-törvény alapján cselekedtek, ahogy a természeti törvény követelte, így tetteikért nem voltak felelősségre vonhatók."

Lol.

Ezt írni az ember teremtéséről! Ez nyilvánvalóan ellentétes Jézus tanításával.

Pld. Tudjuk, hogy Máriának Gábriel főangyal nyilvánította ki önmagát, meg is nevezte saját magát mint főanygyalt. Ha Gábriel főangyal, akkor ez azt is jelenti, hogy vannak angyalok is. Tehát van fejlődés Isten országában is. Hogyan mondhatja akkor a profétán keresztül állítólag Isten, hogy az előző teremtményeknek nem lett volna értelmük és okosságuk?

Egyszer ezt mondja az Isten, máskor pedig mást?

Nem lehet, hogy tisztelt próféta ebbe a sugalmazásba belevitte saját maga gondolkodását is? Minden esetre az emberről, valamint a többi szellemi teremtményekről (pld angyalok) alkotott kép ellentmondásban van az Evangéliumokkal. Nyilvánvaló, hogy melyik lehet az, amelyik téves.

2015. jan. 9. 10:49
 15/19 anonim ***** válasza:

Gábriel soha nem volt Főangyal, mert egy Főangyal van a Jó angyalok fejedelme egy személy és ez Mihály akit a Földön az atya utasitására Jézusnak kellett nevezni

Az „ark” előtag görög megfelelőjének jelentése ’fő’ vagy ’legfőbb’, és az „arkangyal” szót a Biblia soha nem használja többes számban.

2015. jan. 9. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Bocs kérdezö, kedves 46-os, azért nem feleltem és nem is fogok felelni a fö kérdésére a kedves kérdezönek, mert FOGALMAM sincs ki ez a Berta Duddle! :D Rémlik, hogy ezt a nevet már hallottam, de hol?
2015. jan. 9. 15:37
 17/19 anonim ***** válasza:

pardon Dudde

:D Most aztán megint jön a támadások sorozata a helyesírásomért, de nem baj, már edzett vagyok :D kibírom

2015. jan. 9. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves Katy! Ha a vallásod (vagy inkább a hited?) nem engedi, hogy utánajárj a szóban forgó személy kilétének, akkor minek olvasod a kérdésre adott válaszokat? A Berta névvel valószínűleg itt találkoztál, ezen a weboldalon, csak a hozzá kapcsolódó vezetéknév nem Dudde, hanem Wooster...
2015. jan. 10. 09:52
 19/19 A kérdező kommentje:
hát nem lettem okosabb,de azért köszönöm.
2015. jan. 10. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!