Illuminátusok vezetik a világot. Nem oltári nagy baromság?
Egyre több a youtubos összeesküvés elméletes önjelölt proféta.
Engem nagyon felbosszant, hogy (sajnos a közeli hozzátartozók közül is) páran ráakadtak ezekre, és "eszerint gondolkodnak" újfent.
Teljesen elvakultak.
Észérvek nem léteznek már....
Segítsetek ellenérveket gyűjteni!
# 20!
A világpiacon belül nincs hierarchia?
Csak azért kérdezem, mert definíció szerint: "A világpiac a nemzetközi forgalomba kerülő áruk és szolgáltatások, valamint a részt vevő tényleges és potenciális szereplők és a működésüket meghatározó törvények, szokások, viselkedésmódok összessége."
Te részt vettél ezeknek törvényeknek, szokásoknak és viselkedésmódoknak a kidolgozásában vagy ezekről döntöttek helyetted, te pedig hallgatólagosan elfogadtad ezeket?
Csak azt akarom mondani, hogy ott is kell lenni személyeknek, tehát a világpiac nem egy személytelen, kozmikus és utolérhetetlen nemlétező hatalom.
"mi uralja a világot a piacgazdaságon keresztül, hogy a pénz."
A pénz bácsi és a pénz néni?
Vagy azok az emberek, akiknek a kezükben van.
Egyszer láttam egy képet illuminácikról,most nem találom. Pietrosol. Ha így néznek ki a "megvilágosodottak" "a világosság fiai"
akkor maradok a sötétségben :D
# 25!
Valamit félreérthettél. Megvilágosodott ember nem akar mást irányítani, hiszen,-ha tevékeny-, tevékenysége középpontjában éppen mások segítése áll, azáltal, hogy a többi ember is felébredjen. Tehát semmiképp sem az, hogy elvegyen másoktól.
Bár a fent említett csoportosulás önmagát illuminátusnak hívja vagy mások ezt a nevet akasztották rájuk, semmi közük nem lehet az illuminációhoz, ami megvilágosodást jelent, hiszen tevékenységük nyomokban sem tükrözi a megvilágosodást. Tehát attól, hogy valakik ülnek egy néven, nem lesznek a név jogos birtokosai. Csak a név helytelen használatára utaltam a 19-ik kommentben.
ok, Pietrosol, félreértettem, kösz, így jó.
Valójában ilyenkor arról van szó - azt hiszem- bitorolják
a szimbólumot, a nevet.. Pl.bitorlás: az ötágú csillag a Pythagoreusok szimbóluma. Vagy bonyolultabban a Szentháromság- ami minden párttikár irodájában ott csüngött Marx-Engels-Lenin képében. Az illuminácik is bitorolják a szakrális beavatottak dolgait (akár az eredeti szabadkőművesek dolgait, ahol még nem megromlott állapotban volt), és rohadtul nem szakrálisak és beavatottak:D
# 27!
Igen, magam is erre gondoltam.
"Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!