Illuminátusok vezetik a világot. Nem oltári nagy baromság?
Egyre több a youtubos összeesküvés elméletes önjelölt proféta.
Engem nagyon felbosszant, hogy (sajnos a közeli hozzátartozók közül is) páran ráakadtak ezekre, és "eszerint gondolkodnak" újfent.
Teljesen elvakultak.
Észérvek nem léteznek már....
Segítsetek ellenérveket gyűjteni!
Az én környezetemben lévők azt hiszik, hogy nagyon felvilágosultak lettek.
A Reveal Hidden Reality-ből "tanulnak".
Nevetséges dolgokat állítanak, amiknek ha csak kicsit is utánajárnának kiröhögnék az egészet.
Nyilván ennek is van jó oldala, azon keresztül könnyű megfogni az embereket.
De én úgy látom tömény pszichológián alapszik az egész.
pl.: "mi már ismerhetjük az igazságot"
Na meg abszolút pesszimista hozzáállás
- " a világ hatalmas bajba van"
- "elromlottak a fiatalok"
- "szexközpontú világ, amit a disney meséken keresztül közvetítenek"
szerintem nevetség tárgya az egész...
(mintha 200 évvel ezelőtt a 13 évesek nem érdeklődtek volna a szex után. Meg mintha a szex egy szöryű dolog lenne...
Csak akkor még nem volt facebook, hogy ezt mindenki nyíltan vállalja, a normák gyengültek meg, és ezért tartunk ott ahol... Nem a sátán közvetíti magát a disney meséken keresztül.
Na meg köztudott, hogy vannak olyan periódusok az életünkben amikor szexorientáltak vagyunk ld. Freud) Nem kell ehhez sátán..
Nevetséges következtetéseket vonnak le!)
És engem ez a pesszimista hozzáállás bosszant legjobban!
És persze elhiszik maguktól, hogy ez nem tömény összeesküvéselmélet, hanem ez az igazság...
És sajnálnak mindenkit aki nem ismerheti az igazságot.
üldözésmániások lesznek, mert már mindenbe az idióta jelképeket keresik.
ez nem tudományág hanem egy világméretű "hoax". aki bedől ennek az nincs tisztában a világgal és annak működésével.
Szia!
Mivel az illumináció megvilágosodást jelent és megvilágosodott ember nem akar mást irányítani, ezért kizárt.
Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy szerinted ki irányítja a történéseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!