Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez miért szükséges?

Ez miért szükséges?

Figyelt kérdés

Van egy csomó vallás és mindenki szinte egymás torkának ugorva vallja hogy az ő vallása az 1 az igazi a szent...ect.

De szerintem mindenki úgy él teljes, és szép életet ha a saját vallása szerint éli azt az Úr kedvében. Legyen Katolikus, Református, Zsidó, Jehova tanúja, Evangélikus, és még sorolhatnám. Még régebben megkérdeztem privátba egy dühös, gúnyos kérdést kiíró embert, hogy neki mi értelme van ennyire lealázni egy másik vallást valló embert, mire azt a választ kaptam a részéről, hogy idézem:

"A Szt. Lélek dolgozik és lehet, hogy pont egy kemény szó által érinti meg valaki szívét, és ezzel lelket mentettél. Néha kellenek "Jézusok ostorral a kezükben"."

Ezt mind úgy, hogy előtte szó szerint elküldte a pokolba azt a másik vallást. Hát normális felfogás ez? Én a mai napig nem tudtam megemészteni ezt. Ez valóban így lenne?

A válaszokat köszönöm:

Elizabeth

További szép délutánt!

2015. jan. 2. 16:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
87%

Elnézést T.kérdező,8 as válaszoló vagyok,nem tudtam,hogy nem vagy tanú valahogy félre értettem a kommentedet... :)vagy talán nem is a tiédet.

Mégegyszer bocs!

Ég álldjon!

2015. jan. 3. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!