Mert a plasztikai sebészekről és a cirkuszokról is gondoskodik, nem csak rólad.
2010. febr. 4. 19:03
2/11 anonim válasza:
Isten mindenkit olyannak szeret amilyen!Téged is, engem is szépnek tart.
Én még most sem vagyok megelégedve az arcommal, szerintem csúnya vagyok. De van egy szerelmem aki szépnek talál és ilyennek szeret és semmin nem szeretne változtatni rajtam(pedig vannak fölös kilóim is).
Hidd el, hogy te is szép vagy valakinek akinek a véleménye többet ér majd neked bárki másénál!!
Csak hidd el , hogy Isten megteremtette neked életed párját! Neked már csak rá kell találnod
2010. febr. 4. 19:08
3/11 anonim válasza:
Nagyon kevés ember van, aki teljesen elégedett a saját külsejével. Ők vagy baromira szerencsések, vagy baromira beképzeltek :)
2010. febr. 4. 19:21
4/11 anonim válasza:
Azért mert ennek semmi köze istenhez, úgy hívják, hogy genetika,öröklődés, fejlődés, szerencse, stb...
2010. febr. 4. 19:26
5/11 anonim válasza:
Isten nem akarja, hogy ne lásd szépnek magad. Ez rajtad múlik.
2010. febr. 4. 19:49
6/11 anonim válasza:
nem akarja,ő azt akarja legyél megelégedve!!!
ez lenne a neki szánt legszebb ajándékod!
2010. febr. 4. 20:02
7/11 anonim válasza:
És azt is akarja, hogy a gondolkodásod igényesen működjön. Hogy amit elhiszel, az stabil alapokon álljon, ellentétben a kérdésben megfogalmazott állítással, ami enyhén szólva nehezen igazolható vagy levezethető. Mégis milyen végtelenül egyszerű vakon elhinni ilyen sületlenségek egész hadát!
2010. febr. 4. 21:52
8/11 anonim válasza:
A válasz a kérdésedre egy másik szemszögből:
Ádám úgy lett megteremtve, hogy örökké élhessen a földön, tökéletes egészségben és fizikai problémáktól mentesen. Csak akkor kellett meghalnia, ha eszik a tiltott fa gyümölcséből (Eddig igaz...). Miután kiűzetett Édenből, szembe kellett néznie a halállal, ami megöregedéssel, betegségekkel és fizikai tökéletlenségekkel járt. Ezt adta tovább az utódainak, szóval igen, a genetika...
Istennek nem állt szándékában hogy te így érezz, és a Jelenések 21:3-5-ben ígéretet tesz arra hogy rendbehozza a problémákat (beleértve a tiédet is), ha élsz evvel a lehetőséggel (5Móz 30:15-20)
2010. febr. 4. 22:02
9/11 anonim válasza:
És a keleti bölcsnek is nagy igaza van, amikor megemlíti, hogy minden rossz tartalmaz jót. Az általam ismert előnytelen külsejű embereknek rendkívül "minőségi" baráti köre van. Tökéletes szűrő, önműködően lepattintja azokat, akiknek az ítélőképessége pocsék.
2010. febr. 4. 23:36
10/11 anonim válasza:
Isten téged egyedinek és csodálatosnak teremtett. Az, hogy nem vagy megelégedve nem hinném, hogy az ő hibája. Inkább azé a társadalomé ami elhiteti, hogy itt csak az a szép és értékes aki úgy néz ki mint egy fotómodell hat óra sminkelés és tíz óra photoshop korrekció után. Biztos vagyok benne, hogy szép vagy a magad nemében és, hogy vannak értékes belső tulajdonságaid. Ez utóbbiak sokkal többet érnek mint a mai szépségideál ami pár röpke év alatt elmúlik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!