Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Dr Kent Hovind mért volt...

Dr Kent Hovind mért volt börtönben?

Figyelt kérdés
2015. jan. 1. 23:14
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

adocsalas miatt

ha jol tudom, meg most is bortonben van

[link]

2015. jan. 2. 00:36
 2/7 anonim ***** válasza:
61%

Mitől lenne ő doktor?

Úgy tudom, nincsen semmiféle doktori fokozata... amúgy egy sci-fi író.

2015. jan. 2. 01:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kevered Ron Hubbard-dal.
2015. jan. 2. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Ron Hubbard a sci-fi író, Kent Hovind pedig az életben nem került phd közelébe sem, csak egy akkreditálatlan "egyetemről" vannak papírjai. (Patriot Bible University -> érdemes ráguglizni)
2015. jan. 2. 09:16
 5/7 anonim ***** válasza:
81%
Adócsalás miatt van még mindig, így most egy ideig nem tudja mesteri szinten kihasználni az emberek hiszékenységét és tudatlanságát.
2015. jan. 2. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem az emberi művelődés ellen elkövetett bűntettei miatt.
2015. jan. 2. 13:44
 7/7 Chambers válasza:
76%

Kíváncsi lennék, a sok okos válaszadó közül, hány látott akár egy előadást is tőle?!

Vagy melyikőtök gondolta egyszer is végig mit is tanítanak neki az iskolában a föld keletkezéséről, az ember létrejöttéről?

Az emberek jó részének fogalma sincs, csak azt állítja amit az iskolában vagy a haverjától vagy az első google találaton olvasott.

Tudjátok, azért abba szerintem érdemes belegondolni, hogy ha csak 1% esély van rá, hogy mégis a Bibliának van igaza, akkor elég nagy bajban vagytok, szóval érdemes picit kutakodni, gondolkozni, körülnézni ebben a csodálatos teremtett világban amiről azt állítják, hogy magától lett a semmiből.

2015. júl. 26. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!