Keresztény katolikusok! Bűnnek számít? Bővebben lent.
17 éves vagyok,és van Facebookom. Be van lájkolva pár ilyen viccoldal. És ha tekerek le az oldalon,van úgy,h kijön pár ilyen parázna kép is. Bűn az,ha véletlenül elolvasom őket? Vagy megfeledkezem magamról és elolvasom? Halálos bűnnek számít? (mert ugye a lelkitükörben is benne van,parázna dolgot olvastam..)
Kérlek,komoly válaszokat írjatok..ne vicceljétek el..
Került el az olyan helyzeteket, amik miatt kísértésbe eshetsz.
Én például az index.hu oldalról AdBlock-kal eltávolítottam a Velvet kategóriát az undorító cikkeik és képeik miatt.
Csak nem a NEMKUTYA az?
Engem is ez tart pórázon. De kérem az Urat, hogy szabadítson meg ettől.
Egyébként bűnnek számít, jobb lenne ha te sem látogadnád azt az oldalt. Tudom, könnyű ezt mondani.
Én nem vagyok katolikus, de semmiképp nem gondolnám, hogy bűnnek számít. Még ha akarattal nézegetnél ilyen dolgokat, arra ráillene, hogy "parázna dolgot olvastam" - de ha ez megtörténik, akkor sincs semmi baj. Emberi dolog ez is.
Te nagyon-nagyon ártatlan lehetsz, ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!