A testépítés bűn?
A sportolás egészséges. Az izompumpálás viszont nem egészséges.
Van akinek elég ennyit mondani, és megérti. De van, akinél használni kell a bűn szót, mert csak úgy fogja fel és veszi figyelembe.
Nézzük már meg, hogy kik állították össze a Bibliát, aminek az alapján a keresztény értékrend működik. Ronda, vén, besavanyodott, nőgyűlölő taták.
Szebbnek lenni náluk bűn.
Nővel lenni bűn, mert nekik nem jutott bula.
Vidámnak lenni bűn, mert, ha nekik szar, legyen neked is szar.
Amúgy, ha annyira érdekelte volna őket az egészséges életmód, akkor nem vedeltek volna agyba-főbe, nem zabáltak volna össze mindent és talán néhanapján tisztálkodtak volna, szóval ne azzal példálózzunk, hogy ők csak a test, azaz a lélek templomának az épségét óvták, egyszerűen csak defetista vén trógerek voltak, akik úgy gondolták, ha nekik nem lehet jó, akkor senkinek se legyen. És az miért baj, ha valakinek feláll a farka? Ha azzal a felállt farokkal téged akarna meghegeszteni, akkor károghatnál, hogy az milyen rossz dolog.
Ezúton is köszönöm a vén nyomiknak, hogy sikeresen kiépítettek egy prűd és örömtelen rendszert, ami 2000 év alatt még mindig nem szívódott fel. Annyira gusztustalanul prűd a megfogalmazásod, hogy öröm olvasni. És igen, egy istentelen démon vagyok, megyek is, gyorsan szodomizálok egy kecskét, aztán feláldozom, aztán a hulláját még egyszer megtömöm.
6-os akkor te egy másik Bibliát olvastál mint én...
Ha nem akarod a Biblián átrágni magadat, legalább a Quo Vadist olvasd el, ami visszaadja hogy a keresztyén szemléletben mi micsoda és miért van. Nobel-díjas könyv, zseniláis! Mielőtt nekem esnél, teljesen jó szándékkal írtam a válaszomat, nem erőszakosan térítgetni akarlak... Csak hogy ne beszélj hülyeséget...
Valahogy így gondolom:
Okos ember nem tesz olyat, amivel tudatosan árt egészségének. Ehhez nem feltétlenül kell hivönek lenni.
Van egy közmondás, mely benne van a Bibliában is. "Amit vet az ember, azt fogja aratni is."
"Mert a testedzésnek van némi haszna, az Isten iránti odaadás+ ellenben mindenre hasznos,+ mivel megvan benne a mostani és az eljövendő élet ígérete."
(1Timóteusz 4:8).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!