A Pilates bűnös cselekedet?
Hiszen ha a jóga tartások azok,akkor ez is.
Merített belőle.
Hogyne :DDDDDD
Úszni is bűn, mert azt apostolok nem tudtak.
Lucifer! :D
Úszni is bűn mert az apostolok nem tudtak.
Ezzel a mondattal mindent elmondtál. Mindent elmagyaráztál erről az egészről! :D
Zöldkéz alap.
Utolsó előtt=második. :D
Még mindig én vagyok. Te lucifer amúgy te mért lógsz itt folyton és válaszolsz folyton mindenféle kérdésre? Mint a nemnormális spirituális magas szintű csaj...vagy...humanoid nemtom mi az :D
Nem tudok aludni az végső elkeseredésemben felszabadult endorfin miatt. Szeretem, ha éjszaka van. Aztán lehet, hogy jóga miatt van, megnyílt egy kapu ahonnan nincs visszaút...
Rule over the world remotely...
Igen,bűn.Sőt mindenféle sport bűn,ami boldogságot okoz.De maga a boldogság is bűn,sőt a szabadság is,és ezeket semmilyen formában nem szabad kifejezned,KIVÉVE,ha azt a vallási vezetőid szabják meg neked.Mert ők annyira Isten emberei,hogy sokkal jobban ismernek téged mint te saját magadat,neked nem is szabad önmagadat megismerned,mert akkor mi lesz szegényekkel? Nem fognak tudni téged irányítani,és bűntudatot kelteni benned.Sem jógával,sem pilátessel,sem egyébbel.Ha pedig ezt a játékukat nem engeded meg nekik,akkor súlyosan a szeretet ellen vétesz.Ez sokkal nagyobb bűn,mint a pilátes.De jóvá teheted,ha soha többé még csak nem is nézel pilátes képeket az interneten.
Természetesen csak viccelek Kérdező,nehogy komolyan vedd.A pilátes nem bűn.De titokban azért remélem,hogy kamu a kérdés....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!