Ez keresztény viselkedés?
Többször láttam a környékünkön egy tanút, aki szokásos módon járta az utcát, öltönyben valakivel és térítgetett.
Nemsokára egy társasággal láttam, akik biztos nem voltak azok, a srác is lazán volt öltözve, 2 fiú és két lány. Az egyik biztosan a barátnője volt, mert valójában illett is hozzá. Mentek valahova szórakozni éppen. Teljesen az ellentéte volt a korábbi viselkedésének.
Gondoltam, kiszállt a buliból, visszament a világba.
Erre pár hétre rá látom, hogy ismét térítget valakivel. Ekkor azt gondoltam, hogy úgy látszik, visszatért.
Viszont nem sokkal később, ismét ugyan olyan laza cuccban láttam ugyan azzal a lánnyal, amint éppen kiszálltak a kocsiból valahol.
Ekkor már nem tudtam eldönteni, hogy mi van.
Rá egy hétre ismét térítgetett valakivel az utcán, a szokásos öltönyben, stílusban.
A kis fickót még el sem lehet téveszteni, vagy összekeverni valakivel, annyira egyedi jelenség.
Mi erről a véleményetek?
Félre lett értve a kérdés. Nem akartam leírni, de egyértelműen az alsó rétegekből valók voltak, annak a viselkedési formáival együtt.
Eddig azért nem válaszoltam, mert nem voltam az oldalon, ez jó, ha tiszta az értetlenkedőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!