Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez keresztény viselkedés?

Megfelelő kérdése:

Ez keresztény viselkedés?

Figyelt kérdés

Többször láttam a környékünkön egy tanút, aki szokásos módon járta az utcát, öltönyben valakivel és térítgetett.

Nemsokára egy társasággal láttam, akik biztos nem voltak azok, a srác is lazán volt öltözve, 2 fiú és két lány. Az egyik biztosan a barátnője volt, mert valójában illett is hozzá. Mentek valahova szórakozni éppen. Teljesen az ellentéte volt a korábbi viselkedésének.

Gondoltam, kiszállt a buliból, visszament a világba.

Erre pár hétre rá látom, hogy ismét térítget valakivel. Ekkor azt gondoltam, hogy úgy látszik, visszatért.

Viszont nem sokkal később, ismét ugyan olyan laza cuccban láttam ugyan azzal a lánnyal, amint éppen kiszálltak a kocsiból valahol.

Ekkor már nem tudtam eldönteni, hogy mi van.

Rá egy hétre ismét térítgetett valakivel az utcán, a szokásos öltönyben, stílusban.

A kis fickót még el sem lehet téveszteni, vagy összekeverni valakivel, annyira egyedi jelenség.

Mi erről a véleményetek?

2014. dec. 15. 10:15
1 2
 11/12 KZitus ***** válasza:
és emberi is:-)
2014. dec. 15. 17:34
 12/12 A kérdező kommentje:

Félre lett értve a kérdés. Nem akartam leírni, de egyértelműen az alsó rétegekből valók voltak, annak a viselkedési formáival együtt.

Eddig azért nem válaszoltam, mert nem voltam az oldalon, ez jó, ha tiszta az értetlenkedőknek.

2014. dec. 17. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!