Ki ez a fejedelem?
De melyik "Úré"? Nincs ennek az Úrnak neve? :-)
Tehát kicsoda „Jehova seregének fejedelme”? A fejedelem, aki azért jön, hogy megerősítse Józsuét az Ígéret földjének bevétele előtt, valószínűleg nem más, mint „a Szó”, vagyis Jézus Krisztus, emberi léte előtt (János 1:1; Dániel 10:13).
Mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni Zita? :)
Mire célzol vele?
Na vajon ki az a "fejedelem"? :)
" Az pedig monda: Nem, mert én az Úr seregének fejedelme vagyok, most jöttem. És leborula Józsué a földre arccal, és meghajtá magát, és monda neki: Mit szól az én Uram az ő szolgájának?
15 És monda az Úr seregének fejedelme Józsuénak: Oldd le a te saruidat lábaidról, mert szent a hely, amelyen állasz. És úgy cselekedék Józsué."
Olvasd végig figyelmesen az igét és ragd őssze a képet.
Ez a kérdés egy csapda ami elég nem szép egy "kereszténytől"!!
"S monda Mózes: Oda megyek, hogy lássam e nagy csodát, miért nem ég el a csipkebokor.
4 És látá az Úr, hogy oda méne megnézni, és szólítá őt Isten a csipkebokorból, mondván: Mózes, Mózes. Ez pedig monda: Ímhol vagyok.
5 És monda: Ne jöjj ide közel, oldd le a te saruidat lábaidról; mert a hely, amelyen állasz, szent föld."
Itt egy kis ízelitő gondolkodj el rajta!!
Úgy látom még mindig nem jöttél rá.. :)
Akkor adok még egy "kulcsot" hátha ez megnyitja azt az ajtót amit keresel.
"Így szól az Úr, Izraelnek Szentje és Teremtője: Kérdezzétek meg a jövendőt tőlem, fiaimat és kezeim munkáját csak bízzátok reám!
12 Én alkotám a földet, és az embert rajta én teremtém, én terjesztém ki kezeimmel az egeket, és minden seregüket én állatám elő.
13 Én támasztottam őt fel igazságban, és minden utait egyengetem, ő építi meg városomat, és foglyaimat elbocsátja, nem pénzért, sem ajándékért, szóla a seregek Ura!"(Ézs.45:10-13)
Köszönöm a válaszokat:-)
Így már teljesen érthető:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!