Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy tanúnak lehet okostelefonja?

Egy tanúnak lehet okostelefonja?

Figyelt kérdés

2014. dec. 10. 13:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Semmi roszat ne láss benne, Luci, de mikor megláttam a kérdésedet, majd kiöntöttem a kávémát olyan nevetést kaptam.

Dicséretet kapsz, mikor jó kedvre deríted az embereket.

Igen, igen lehet, nekem is van bár nem a legmodernabb. A fiamnak, menyemnek és /akinek van rá lehetösége/ szupermodern okostelefonjaik vannak.

Én föleg azért vettem, hogy tudjak szép képeket videókat csinálni, elégedett is voltam, míg meg nem láttad a fiam és a menyem okos telefonját. Az övék szebben jobban vétet :D

2014. dec. 10. 13:27
 2/18 anonim ***** válasza:
bocs elírtam megint, megláttam
2014. dec. 10. 13:32
 3/18 A kérdező kommentje:

Nem tudtam, hogy szoktál kávét inni, egészségedre:P

Amiatt meg ne pánikolj, hogy meg láttam a fiad és a menyed okostelóját:D

Nos, én rosszalkodásból írtam most ki a kérdést, bár nem gondoltam ilyen jó fej válasz jön.

Az lenne a következő kérdésem, hogy Jézusnak volna-e okostelefonja és karácsonyra kaphatna-e?

2014. dec. 10. 13:53
 4/18 anonim ***** válasza:
No, megnézzük milyen volt a technika i.sz. az elsö században :)
2014. dec. 10. 14:01
 5/18 anonim ***** válasza:
Ha csak nem vagy amis, simán lehet. :-)Gondolom villanykörtéd is van, meg angol vécéd, szóval nem lehet meghatározni, hogy egy tanú mikortól ne fogadja el a technika vívmányait, mert, hogy az már világi.
2014. dec. 10. 14:03
 6/18 anonim ***** válasza:

ha ebben a korban élne biztos lehetne

De nem karácsonyra, hiszen Jézus nem ünnepelné és egyébként sem decemberben született. és a születés napját sem ünnepelte soha

2014. dec. 10. 14:25
 7/18 anonim ***** válasza:
üdv, Jézusnak nem volt okostelefonja, ő sokkal modernebb módon kommunikált, ami, érdekes, ádámnak is megvolt. Biztos, hogy nem kaphatta karácsonyra, mert a karácsonyt, a kérdésed szerinti ajándékozós formáját Jézus idejében nem ismerték, hisz lenézték, bolondnak tartották Jézust, nemhogy megünnepelték volna a születését. ezenkívűl, nem is lett volna értelme, ha lett volna neki, mert mobilszolgáltatók sem voltak, ezenkívűl, ha lettek volna is, kit hívjon?
2014. dec. 10. 14:30
 8/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem, és metróval sem utazhat, tv-t sem nézhet :DDDDDD

De messzire sem mehet, mert leesik a föld lapos korongjáról XDDDDDD

2014. dec. 10. 15:05
 9/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az érdekesebb lenne hogy vajon egy tanú lehet e űrhajós? Ráléphetne e egy másik bolygó felszínére?
2014. dec. 10. 15:53
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

ürhajós? :D miért ne? Csillagász, orvos, mérnök, tanár, varrónö, takarítónö, közgazdász, apa-anya :D , tudós, festö, vezethet autót a trabanttól kezve a helikopterig

kerékpározhat :D vagy gyalog jár, ahogy akarja.

Éppen úgy mint szépen öltözködhet, szép háza lakása kertje udvara, macskája-kutyája, kacsája- libája lehet /attól függ kinek mire fussa/ no mit hagytam még ki ?

2014. dec. 10. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!